Garmin Vivomove HR sport horloge activity tracker

Garmin Vivomove HR sport

De Garmin Vivomove HR is een trendy sport horloge en activity tracker in één! Dit sporthorloge kan zowel op iOS als Android smartphones worden gekoppeld.

De nieuwe Garmin Vivomove HR sport lijkt op het eerste gezicht een fraai trendy horloge met klassieke analoge wijzers. Maar dit slimme horloge heeft veel meer in zijn mars!

Trendy horloge en activity tracker

Dit horloge is namelijk niet alleen een modieus klokje, maar beschikt ook over een digitaal display. Op dit display geeft het horloge binnenkomende berichten van je smartphone weer, maar ook je bewegingsprestaties van die dag! De Vivomove is een activity tracker die al je bewegingen volgt en registreert. Zo meet het Vivomove sporthorloge het aantal stappen, de afgelegde afstand en het aantal calorieën dat je tot dan toe hebt verbrand. De Garmin Vivomove motiveert je continu om het beste uit iedere dag te halen!

garmin vivomove hr sport horloge activity tracker

Het Garmin Vivomove HR sport horloge kun je samen gebruiken met de Garmin Connect App. Deze app kun je installeren op je smartphone en met behulp van deze app kun je al je prestaties van de afgelopen periode nader bestuderen. Dit fraaie horloge kent ook een waarde toe aan je fitheid en actuele stressniveau. De vivomove registreert het wanneer je gaat fietsen of hardlopen en start dan een tijdmeting op. Alle bewegingen die je hebt gemaakt met de Vivomove om je pols, worden automatisch geregistreerd in je Garmin Connect app gebruikersaccount.

De Garmin Vivomove HR sport meet ook traplopen, de kwaliteit van je slaap en natuurlijk je hartslag. Als activity tracker is de Garmin Vivomove zowel voor de beginnende als fanatieke sporters een handig hulpmiddel.

Standaard komt de Garmin Vivomove HR met een USB laadkabel; een netstroomlader voor het stopcontact kan optioneel worden bijbesteld. De Garmin Vivomove activity tracker mist een GPS functie. Daarom registreert het sporthorloge helaas niet waar je je sportieve prestaties hebt laten zien. Ook een koppeling met / de ondersteuning van andere externe activitytracker sensoren ontbreekt.

Lees ook de artikelen over de Fitbit activity tracker, de kieshulp voor herenhorloges en de Buoq Axis bluetooth headset.

Garmin Vivomove HR sport

189,00
4

Garmin Vivomove HR sport

4.0/5

Plus

  • Garmin Connect App
  • Trendy horloge
  • Koppeling met iOS en Android telefoons

Min

  • GSP functie ontbreekt
  • Geen koppeling met andere activity sensoren

Bericht auteur: Reviewgids