Apple AirPods draadloze oortjes

Apple AirPods draadloze oortjes

Hoge geluidskwaliteit, draadloos en slim; de Apple Airpods draadloze oortjes voor Ios en Android smartphones!

Als je de Apple Airpods 2 met de slimme Charging Case koopt, kun je de oordopjes draadloos opladen. Als je je Apple AirPods draadloze oortjes even niet in gebruik hebt, kun je ze gemakkelijk in deze charging case opbergen en meenemen.

Met de nieuwe Airpods draadloze oortjes kun je Siri aanspreken, zonder dat je nog op de oordopjes zelf hoeft te tikken. Deze slimme draadloze Apple AirPods schakelen automatisch aan als je de muziekdopjes in je oren stopt. De muziek wordt gepauzeerd als je ze uitdoet. Direct merkbaar is de stabielere draadloze verbinding tussen je Apple Iphone en de Airpods. Ook het wisselen tussen de AirPods, je Iphone en een smartwatch, Ipad of ander Apple apparaat verloopt nu zonder problemen.

Apple AirPods draadloze oortjes

De Apple Airpods draadloze oortjes bieden nu bijna 5 uur muziek weergave. Tel je de accutijd van de draadloze charging case daarbij op, dan kun je de draadloze earbuds tot wel 24 uur achtereen gebruiken. opladen met de draadloze charging case gaat razendsnel. Na 15 minuten laden kun je de oortjes alweer 3 uur achtereen gebruiken! De hoge kwaliteit audio maakt de draadloze oortjes geschikt voor de weergave van muziek en het voeren van telefoongesprekken. De speciale microfoons op de AirPods draadloze oortjes onderdrukken omgevingslawaai, zodat je je nog beter kunt concentreren op je podcast of telefoongesprek.

Er gaan geruchten dat Apple binnenkort met een nieuwe uitvoering van de Apple Airpods oortjes komt. Dat zouden dan de Apple Airpods 3 draadloze oortjes zijn! De Airpods 2 draadloze oortjes met oplaadcase zijn op dit moment de slimste draadloze oordopjes op de markt.

Lees ook de artikelen over de Buoq Axis bluetooth headset, de Garmin Vivomove HR sport activity tracker en de Roborock S6 robotstofzuiger.

Apple Airpods draadloze oortjes

169,00
4.25

Apple AirPods draadloze oortjes

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids