Apple AirPods draadloze oortjes met slimme oplaad case

Apple AirPods draadloze oortjes

Met de draadloze oortjes van Apple klaag jij nooit meer over een slechte geluidskwaliteit! Bediengemak en koppeling met slimme Apple techniek kenmerken de Apple Airpods van de nieuwe generatie! Lees hier meer over de nieuwste generatie Apple Airpods draadloze oortjes voor ios en Android!

Als je de Apple Airpods draadloze oortjes online koopt samen met de slimme Charging Case, dan kun je jouw Apple Airpods earbuds draadloos opladen. Wanneer je jouw draadloze oortjes even niet in gebruik hebt, kun je ze gemakkelijk in deze charging case opbergen en meenemen.

Apple Airpods draadloze oortjes nieuwe generatie

Met de nieuwe generatie Airpods draadloze oortjes kun je direct de Siri app aanspreken. Het is niet langer nodig om op de oordopjes zelf te tikken. Deze slimme draadloze Apple AirPods schakelen automatisch aan als je de muziekdopjes in je oren stopt. De muziek wordt ook gepauzeerd als je ze uitdoet. Je zult direct merken dat de draadloze verbinding met deze Airpods heel stabiel is. Ook verloopt het wisselen tussen de AirPods, je Iphone en bijvoorbeeld een Apple smartwatch of Ipad nu zonder problemen.

Apple AirPods draadloze oortjes

De Apple Airpods draadloze oortjes bieden bijna 5 uur muziek weergave zonder tussentijds opladen. Als je denkt daar niet voldoende aan te hebben, koop dan de charging case. Als je de capaciteit van de draadloze charging case hierbij optelt, dan kun je tot wel 24 uur vooruit! Het opladen met de draadloze charging case gaat razendsnel. Na 15 minuten laden kun je de oortjes alweer 3 uur achtereen gebruiken!

De hoge kwaliteit van de audio maakt deze draadloze oortjes geschikt voor zowel muziek luisteren als telefoneren. De speciale en slimme microfoons op de AirPods draadloze oortjes onderdrukken omgevingslawaai. Jij kunt je zo nog beter concentreren op je favoriete podcast of een belangrijk telefoongesprek.

Deze zomer komt Apple met de nieuwe uitvoering van de Apple Airpods oortjes. Dat zouden de Apple Airpods 3 series zijn. De eerste specificaties van de Apple Airpods 3 lijken al te zijn uitgelekt! Wil jij nu direct van de beste draadloze earbuds genieten? Dan zijn de Apple Airpods 2 draadloze oortjes met oplaadcase de beste keuze!

Lees ook de artikelen over de Buoq Axis bluetooth headset, de Garmin Vivomove HR sport activity tracker en de Roborock S6 robotstofzuiger.

Apple Airpods draadloze oortjes

185,95
4.25

Apple AirPods draadloze oortjes

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *