Sureflap kattenluik met chip dualscan rfid

Sureflap kattenluik met chip

Dit slimme kattenluik van Sureflap zorgt ervoor dat jouw kat(ten) binnen komen, maar dat andere katten lekker buiten blijven!

Het Sureflap kattenluik met chip is voorzien van een DualScan functie. Dit slimme systeem is ontwikkeld om jouw kat(ten) te herkennen aan de bestaande identificatiechip of de SureFlap RFID-penning, die apart verkrijgbaar is. Dit kattenluik is speciaal bedoeld voor huishoudens met meerdere katten. Het Sureflap kattenluik met chip biedt jou mogelijkheden om de toegang van jouw huisdieren zelf te regelen.

Hoe werkt een kattenluikje met sensor?

Het is met het kattenluikje met sensor erg eenvoudig om bepaalde dieren binnen te houden, terwijl andere dieren gewoon naar buiten en weer naar binnen mogen komen. Ongewenste dieren die proberen door dit slimme kattenluik met sensor binnen te komen, worden buiten gehouden want het luik ontgrendelt dan niet. De toestemming van je katten om naar binnen of buiten te gaan kan op het Sureflap kattenluik met chip gemakkelijk worden ingesteld.

Sureflap kattenluik met chip dualscan rfid

Dit handige kattenluik kun je gebruiken om in te spelen op de behoeften van je kat(ten). Als je kat om gezondheidsredenen tijdelijk binnen moet blijven, is dit simpel op het kattenluik met chip in te stellen. Dieren die binnen moeten blijven, maar toch ontsnapt zijn door bijvoorbeeld een openstaande deur, hebben altijd toegang tot het huis via het Sureflap kattenluikje met sensor. Het kattenluikje gaat open om de kat binnen te laten, maar zal gesloten blijven als de kat naar buiten wil.

Het Sureflap kattenluik met chip en DualScan functie werkt op vier AA penlite batterijen. Dit slimme kattenluik kan overweg met alle gangbare microchips en RFID penningen. Als je katten (nog) niet gechipt zijn, kan de Sureflap ID penning als halsband je helpen om je kat(ten) op dit kattenluik met chip aan te melden. Het kattenluikje werkt dan met sensor in de halsband. Het kattenluik is stevig en kan in de programmeermodus snel worden ingesteld. Als je het kattenluikje tijdelijk niet wilt gebruiken, kan het ook handmatig worden vergrendeld.

Sureflap dierenluik met chip dualscan

Wanneer de batterijen van het kattenluik leeg dreigen te raken, licht er een waarschuwingslampje op. Overigens zal dit niet vaak voorkomen; op goede penlites kun je dit slimme kattenluikje tot wel 6 maanden gebruiken!

Lees ook de artikelen over Kattenbak Bill met lade, het wijnvat met kraantje en de autohistorie op kentekencheck.

Sureflap kattenluik met chip

83,40
4.25

Sureflap kattenluik met chip

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *