Mobeye i110 gsm alarm

Mobeye i110 gsm alarm

dit gsm alarmsysteem van Mobeye maakt beveiligen verbluffend gemakkelijk.

De Mobeye i110 is een gsm alarm dat u in staat stelt om uw eigendommen simpel te kunnen bewaken. Het is niet van belang waar u bent; de Mobeye i110 gsm alarm oplossing stuurt u een sms bericht en/of laat u een ingesproken telefoonboodschap ontvangen. De compacte i110 gsm alarm module kunt u eenvoudig op, in of bij het te bewaken object plaatsen. Vervolgens versleutelt u het apparaat met uw persoonlijke gebruikerscode.

Voor de Mobeye i110 is geen installateur nodig…

Het Mobeye i110 gsm alarm is een volledig mobiel systeem dat u overal kunt gebruiken. U hoeft geen installateur of een erkend beveiligingsbedrijf in te huren om dit alarmsysteem te installeren. Bovendien is er geen vaste stroomvoorziening vereist; het Mobeye i110 gsm alarm wordt gevoed met batterijen en kan daar heel lang op werken!

Mobeye i110 gsm inbraakalarm
Veelzijdig en gebruiksvriendelijk gsm inbraakalarm

De Mobeye i110 zet verschillende technieken in om een object te kunnen bewaken. Een ingebouwde GSM module verzorgt de verbinding met uw mobiele telefoon. De alarm module is voorzien van een bewegingsdetector en temperatuursensor. Ongewenste bezoekers die zich in de buurt van het Mobeye alarm begeven, zorgen ervoor dat er alarm wordt geslagen. Overigens kunt u zelf instellen of dit een stil alarm moet zijn, of dat u kwaadwillenden met een luid alarm wilt verjagen. Voorbeelden van objecten die u met het Mobeye i110 gsm alarm kunt beveiligen zijn gestalde voertuigen zoals caravans, campers, boten en aanhangers. Maar u kunt ook denken aan de beveiliging van een vakantiehuis, een bungalow, een schuur, loods of een opslagruimte. Natuurlijk kunt u de Mobeye ook inzetten voor de beveiliging van uw woonhuis.

De Mobeye i110 kan stil of luid alarmeren. Bij de inzet van een stil alarm is de kans groter dan u indringers op heterdaad kunt (laten) betrappen. Een luid alarm kan ervoor zorgen dat ongewenst bezoek uw eigendommen met rust laat en vroegtijdig vertrekt. U kunt eenvoudig instellen naar welke telefoonnummers het Mobeye i110 gsm alarm zijn meldingen toe dient te sturen. Dat kunen zowel telefonische oproepen als sms berichten zijn.

De temperatuur sensor voorkomt vorstschade of juist oververhitting

De temperatuursensor op de Mobeye zorgt ervoor dat dit gsm alarmsysteem voor meerdere situaties inzetbaar is. U kunt een boven- en ondergrens instellen qua temperatuur. Zodra de sensor een temperatuurwaarde op lagere of juist hogere waarden meet, zal de Mobeye u direct meldingen sturen. De Mobeye zou u daarom ook kunnen inzetten om bijvoorbeeld uw tuinkas te bewaken en uw boot tegen vorstschade te beschermen.

U kunt de Mobeye i110 dagelijks testberichten laten sturen, zodat u verzekerd bent van een werkend inbraakalarm. Zelfs als u het Mobeye inbraakalarm dagelijks statusberichten laat toesturen, bieden de batterijen ruim een jaar werktijd. Uiteraard ontvangt u ook een statusbericht als de batterijen van de Mobeye moeten worden vervangen.

Andere handige instellingen op het Mobeye i110 gsm alarm zorgen ervoor dat u het alarmsysteem volledig kunt laten werken zoals u dit wenst. De gevoeligheid van de bewegingsdetector en temperatuursensor zijn instelbaar. Ook heeft u de mogelijkheid om een inloopvertraging in te stellen. Deze functie zorgt dat er een tijdspanne zit tussen het moment dat er beweging is gedetecteerd en het moment waarop het luide alarm afgaat / u een sms of telefoon oproep ontvangt.

Optimale betrouwbaarheid

Om de best mogelijke netwerkprovider voor de simkaart in het Mobeye i110 gsm alarm te kunnen bepalen, kan Mobeye u de signaalsterkte van alle op die locatie aanwezige GSM providers per SMS toezenden. U kunt dan vervolgens een keuze maken voor een SIM kaart die in het Mobeye gsm inbraakalarm kan worden gebruikt.

Lees ook de artikelen over de Ezviz digitale deurspion, de Netgear Arlo beveiligingscamera set en de Grohe Sense Guard kit.

Mobeye i110 gsm alarm

289,00
4.25

Mobeye i110 gsm alarm

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids