cat b35 dual sim mobiele telefoon

Cat B35 mobiele telefoon

De CAT B35 mobiele telefoon is voor u de oplossing als u op zoek bent naar een stevige stootvaste mobiele telefoon zonder fratsen. De Cat B35 beschikt namelijk over een hoge IP68 certificering en is dus volledig stof- en waterdicht. Hierdoor hoeft u zich niet langer zorgen te maken als uw mobiele telefoon te water raakt.

Stoten en vallen; de Cat B35 kan er tegen…

Bovendien is deze Caterpillar B35 schokbestendig. Vallen en stoten deren dit toestel niet. De Cat B35 mobiele telefoon is dan ook een verademing als u geen waarde hecht aan de nieuwste snufjes en liever lang en zonder problemen een stevige gsm ter beschikking heeft.

De Cat B35 mobiele telefoon biedt verder alle gemakken van een gsm. Zo heeft het toestel een camera waarmee u foto’s en filmpjes kunt maken. Echter moet u van deze camera geen foto’s en videos van de hoogste kwaliteit verwachten; er zijn diverse mobiele telefoons die meerdere camera’s hebben die bovendien een hogere beeldkwaliteit bieden. Hoe dan ook; een prima foto of video kunt u met de Cat B35 best maken.

cat b35 dual sim mobiele telefoon
Het nut van dual sim; 2 simkaarten is beter dan één..

Een andere handige mogelijkheid is de dual sim functionaliteit. U kunt dus 2 simkaarten in de gsm telefoon plaatsen. Dual sim is een uitkomst als u in een situatie geraakt waarbij een telefoonprovider geen netwerkdekking biedt; de telefoon zal dan automatisch overschakelen naar de provider op de andere simkaart. Samengevat betekent het dat u altijd bereikbaar bent; ook als u ver op reis gaat.

De batterij van de Cat B35 gsm heeft een capaciteit van 2300 mAh. Hierdoor kunt u de mobiele telefoon gemakkelijk een paar dagen mee, zonder dat u tussentijds moet opladen.

Al met al is de Cat B35 mobiele telefoon een fijne en stevige gsm voor iedereen die niet over alle nieuwe snufjes hoeft te beschikken en op zoek is naar een betrouwbare mobiele telefoon zonder fratsen. De fysieke toetsen maken het toestel ook interessant voor iedereen die niet zo handig is met een digitaal weergegeven toetsenbord.

Zoekt u een betaalbare, stevige no-nonsens mobiele telefoon? Dan is de Cat B35 een goede keuze!

Lees ook de artikelen over de Muama Enence draagbare vertaler, de Yealink W52P VoIP dect telefoon en de Oyster Mouse.

Cat B35 mobiele telefoon

117,10
4

Cat B35 mobiele telefoon

4.0/5

Plus

  • Stof- en waterdicht
  • Stootvast
  • 2 simkaarten plaatsen
  • Fysieke toetsen

Min

  • Beeldkwaliteit van camera
  • Afmetingen en gewicht

Bericht auteur: Reviewgids