eve aqua smart water controller

EVE Aqua smart water controller – Slimme waterregelaar

Een mooie aanvulling op je smarthome uitrusting is deze EVE Aqua smart water controller. Als tussenschakeling tussen je tuinsproeier of irrigatie-systeem zorgt deze slimme waterregelaar ervoor dat je tuin op de ingestelde tijden genoeg water krijgt. Met deze EVE Aqua slimme waterregelaar blijven de planten in jouw tuin het mooist!

Maar de EVE Aqua smart water controller is meer dan een tijdschakelaar voor je sproei-installatie. Deze slimme waterregelaar meet namelijk ook je waterverbruik. Het wordt daarmee ook eenvoudiger om controle uit te oefenen op het waterverbruik in de tuin. Te denken valt aan de tuinsproeier, het gebruik van de hogedrukspuit en het vullen van het opblaasbad op warme dagen. Een kinderslot voorkomt dat de EVE Aqua door kinderen als speelgoed wordt gezien.

eve aqua smart water controller
De EVE aqua slimme waterregelaar verbinden met je smart home

Je kunt de EVE Aqua smart water controller rechtstreeks met een Iphone of Ipad verbinden met behulp van Bluetooth Low Energy. De slimme waterregelaar kun je dan met de Apple Home app volledig draadloos bedienen. Mocht je nu niet over de Apple Home kit beschikken, dan kun je ook gebruik maken van een Philips Hue bridge! Als je reeds Hue led sfeerverlichting gebruikt, kun je de EVE Aqua hiermee verbinden. Als voeding maakt de EVE Aqua gebruik van AA penlite batterijen.

Handmatig bedienen blijft mogelijk met de knop op de slimme waterregelaar. Uiteraard is de EVE water controller weersbestendig dankzij een IPX4 normering.

Meer EVE producten voor Smart home

Behalve deze EVE Aqua smart water controller, biedt EVE ook andere interessante Smart home oplossingen aan. Daaronder zijn een slimme radiatorkraan, slimme rookmelders en klimaatsensoren. Alle EVE producten zijn compatibel met Apple Homekit. Wanneer de koppeling met een Apple Homekit gemaakt is, wordt het zelfs mogelijk om met Siri spraakbesturing met een gesproken commando je tuinsproeier in- of uit te schakelen.

Water besparen, je tuinsproeier op afstand draadloos bedienen samen met je tuinverlichting, de EVE Aqua slimme waterregelaar maakt van jouw huis een Smart home! Als je op zoek bent naar andere handige tuin accessoires en tuingereedschap, dan is deze Black & Decker bladblazer misschien iets voor jou!

Lees ook de artikelen over Smart home domotica, de Google Nest slimme thermostaat en de slimme rolgordijnen van Ikea.

EVE Aqua smart water controller

99,00
4

EVE Aqua smart water controller

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids