eve aqua smart water controller

EVE Aqua smart water controller – Slimme waterregelaar

Ben jij op zoek naar een slimme tuinsproeier of een waterregelaar die jouw tuin automatisch van bewatering voorziet? Zoek niet verder! Een simpele aanvulling op jouw smarthome uitrusting is deze EVE Aqua smart water controller. Als tussenschakeling tussen je tuinsproeier of irrigatie-systeem zorgt deze slimme waterregelaar ervoor dat je tuin op de ingestelde tijden genoeg water krijgt. Met deze elgato EVE Aqua slimme waterregelaar blijven de planten in jouw tuin het mooist!

De wifi waterregelaar voor slimme beregening

Maar de EVE Aqua smart water controller is meer dan een tijdschakelaar voor je sproei-installatie. Deze slimme waterregelaar meet namelijk ook je waterverbruik. De besproeiingscomputer zorgt dus niet alleen voor tuinberegening, maar meet daarbij ook hoeveel water je daarvoor hebt gebruikt. Jij kunt dan eenvoudiger de volledige controle houden over het waterverbruik in jouw tuin. Ook als jij je terras schoonspuit met de hogedrukspuit of het zwembad in de tuin vult met water om lekker af te koelen op warme dagen! Een kinderslot voorkomt dat de EVE Aqua door kinderen als speelgoed wordt gezien.

eve aqua smart water controller
De EVE aqua slimme waterregelaar verbinden met je smart home

Je kunt de EVE Aqua smart water controller rechtstreeks met een Iphone of Ipad verbinden met behulp van Bluetooth Low Energy. De slimme waterregelaar kun je dan met de Apple Home app volledig draadloos bedienen. Mocht je nu niet over de Apple Home kit beschikken, dan kun je ook gebruik maken van een Philips Hue bridge! Als je reeds Hue led sfeerverlichting gebruikt, kun je de EVE Aqua hiermee verbinden. Als voeding maakt de EVE Aqua gebruik van AA penlite batterijen. Handmatig bedienen blijft mogelijk met de knop op de slimme waterregelaar. Uiteraard is de EVE water controller weersbestendig dankzij een IPX4 normering.

De EVE Aqua watercontroller online kopen

Ben jij overtuigd van de EVE Aqua? Je kunt deze slimme waterregelaar gemakkelijk online bestellen. Of lees de ervaringen en reviews van andere tevreden EVE Aqua water controller gebruikers. Als uitbreiding van jouw smart home systeem houd jij het groen in jouw tuin moeiteloos in topconditie! Stuur jouw tuinsproeier met app op jouw telefoon aan door de eve aqua als koppeling te gebruiken. Of geef instructies via Siri!

Meer EVE producten voor Smart home

Behalve deze elgato EVE Aqua smart water controller, biedt EVE ook andere interessante Smart home oplossingen aan. Daaronder zijn een slimme radiatorkraan, slimme rookmelders en klimaatsensoren. Alle EVE producten zijn compatibel met Apple Homekit. Wanneer de koppeling met een Apple Homekit gemaakt is, wordt het zelfs mogelijk om met Siri spraakbesturing met een gesproken commando je tuinsproeier in- of uit te schakelen.

Doe meer inspiratie op met deze handige tuinaccessoires en tuininrichting

Water besparen, je tuinsproeier op afstand draadloos bedienen samen met je tuinverlichting, de EVE Aqua slimme waterregelaar maakt van jouw huis een Smart home! Als je op zoek bent naar andere handige tuin accessoires en tuingereedschap, dan is deze Black & Decker bladblazer misschien iets voor jou! Of misschien wil jij juist lekker ontspannen in jouw tuin? Dat kun je doen in deze Fatboy hangmat en dichtbij jouw vuurkorf of vuurschaal.

EVE Aqua smart water controller

99,00
4

EVE Aqua smart water controller

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *