gordijnmotor set xiaomi aqara b1 electrische gordijnrails met app zigbee wifi

Gordijnmotor set en electrische gordijnrails

Draadloos je gordijnen openen en sluiten met een app!

Reuze handig toch? Je gordijnen op afstand kunnen openen en sluiten? De keuze aan allerlei handige smart home domotica oplossingen neemt gestaag toe. Een voorbeeld van een leuke smart home oplossing die bovendien prima betaalbaar is, is een gordijnmotor set. Met een gordijnen motor kun jij je gordijnen op afstand bedienen!

somfy movelite 35 rts wirefree gordijn motor electrische gordijnrails review

Een gordijnmotor set kun jij heel eenvoudig zelf installeren. De gordijnmotor set bestaat uit 2 gordijn motoren die gevoed worden door batterijen of die op een stopcontact worden aangesloten. Met deze gordijnen motorset kun je je gordijnen volledig automatiseren. Je kunt ze op afstand openen en sluiten met behulp van een afstandsbediening of een app op je smartphone of tablet. Verder kun je ook timers instellen zodat de gordijnen op gezette tijd openen en ’s avonds automatisch weer sluiten. De gordijnmotor kan op verschillende snelheden worden ingesteld. Ook als de gordijnmotor set is geinstalleerd, blijft het mogelijk om je gordijnen gewoon met de hand te openen of te sluiten.

Wat is het nut van een gordijnmotor?

Het op afstand openen en sluiten van gordijnen is een nieuwe oplossing die met smart home technologie mogelijk wordt. Het automatisch kunnen openen en sluiten van gordijnen is niet alleen erg handig en gemakkelijk. Er zijn meer situaties te bedenken waarin het gebruik van een gordijnmotor set van meerwaarde is. Zo zou je kunnen denken aan het op afstand openen en sluiten van gordijnen op lastigere (bijvoorbeeld hoge) plekken in huis. Verder kan het gebruik van automatische gordijnen bijdragen aan de veiligheid. Wanneer de gordijnen op normale tijdstippen open of juist gesloten zijn, zullen mogelijke inbrekers het risico niet willen nemen. Het lijkt er dan sterk op dat er gewoon mensen thuis zijn!

Past een gordijnmotor set ook op mijn gordijnen?

Met een gordijnmotor set kun je 2 gordijnen op afstand openen en sluiten. De gordijnen motor past op nagenoeg alle gangbare maten gordijnrails. Er zijn van verschillende merken goede electrische gordijnrails te koop. Voorbeelden van goedwerkende electrische gordijnrails zijn de Somfy Movelite 35 RTS en de Xiaomi Aqara B1 gordijnrails met app. Deze electrische gordijnrail sets zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Meer details over deze slimme gordijnrails vind je op deze productpagina.

Lees ook de artikelen over de slimme rolgordijnen van Ikea, de Google Nest learning thermostat en de Smart Home domotica pagina.

gordijnmotor set

127,50
4

gordijnrail motor met wifi app

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *