betaalbare juridische hulp

Betaalbare juridische hulp

ontvang rechtshulp van advocaten voor een vast bedrag per maand; Rocket Lawyer

Het is nu voor zowel particulieren als ondernemers mogelijk om betaalbare juridische hulp te krijgen. Want het aanvragen van rechtshulp bij juridische vraagstukken is belangrijk bij een concreet juridisch geschil, maar het advies van een advocaat is ook van waarde bij het opstellen van belangrijke documenten en brief correspondentie. Daarom is er Rocket Lawyer.

Rocket Lawyer maakt het voor ondernemers en particulieren mogelijk om op te komen voor hun rechten. Een van de belangrijke taken die Rocket Lawyer op zich neemt, is het begrijpelijk, eenvoudig en betaalbaar maken van diverse juridische diensten. Dat Rocket Lawyer hier succesvol in is, is duidelijk. Want Rocket Lawyer geniet wereldwijd het vertrouwen van veel klanten. In dit artikel leest u meer over de wijze waarop Rocket Lawyer u betaalbare juridische hulp kan aanbieden.

Rocket Lawyer ondersteunt u bijvoorbeeld graag bij het opstellen van juridische documenten en brief correspondentie. Deze diensten worden in nauwe samenwerking met juridisch uitgever Sdu aangeboden. Daarmee is gegarandeerd dat de documenten die u samen met Rocket Lawyer opstelt, rechtsgeldig zijn in Nederland. Betaalbare juridische hulp bij het opstellen van belangrijke juridische documenten is zowel voor particulieren als ondernemers heel aantrekkelijk.

betaalbare juridische hulp

Waar kan Rocket Lawyer u concreet mee helpen?

Hulp bij het starten van een eigen bedrijf

Er komt veel kijken bij het opstarten van een eigen bedrijf. Misschien staat u te popelen om als ZZP’er aan de slag te gaan. Of bent u samen met andere investeerders een onderneming op poten aan het zetten. Overweegt u om personeel in dienst te nemen? Het zijn situaties die u verplichten tot het opstellen van officiele documenten om uw rechten en plichten vast te leggen.

Juridische diensten rondom de privacy wetgeving

Het gebruiken en opslaan van persoonlijke gegevens is een belangrijk thema. Zeker in bedrijfsomgevingen is de onlangs strenger geworden privacywetgeving reden tot aanpassing van allerlei documentatie. En hoe instrueert u uw klanten en personeel over de nieuwe privacy richtlijnen? Hoe kunt u, als eigenaar van een webwinkel, de rechten en plichten van uzelf en die van uw klanten goed vastleggen in online content? Kortom; juridische ondersteuning rondom privacy wetgeving is geen overbodige luxe!

Juridisch advies bij woningverhuur

Rocket Lawyer helpt u bij het opstellen van een rechtsgeldig huurcontract om de rechten en plichten van huurder en verhuurder op een juiste manier vast te leggen. Bovendien kunt u bij de advocaten van Rocket Lawayer vakkundig advies inwinnen bij geschillen die tussen huurder en verhuurder kunnen voorkomen.

Juridische ondersteuning rondom E-commerce wetgeving

U bent als E-commerce ondernemer op zoek naar het beste resultaat en een hoge klanttevredenheid. Rocket Lawyer helpt u graag bij het opstellen van alle formulieren, leveringsvoorwaarden en andere documentatie waarin alle afspraken tussen u en uw klanten correct worden vastgelegd en waarop u kunt terugvallen in geval van een geschil.

Rechtshulp bij scheidingen

In situaties waar heftige emoties de overhand dreigen te krijgen, is het vinden van bekwame rechtshulp heel belangrijk. De advocaten van Rocket Lawyer kunnen u adviseren en begeleiden om een scheiding voor partners en kinderen tot een goed einde te brengen.

Rechtshulp bij arbeidsconflicten

Leg uw conflictsituatie in werksfeer voor aan de advocaten van Rocket Lawyer. Een advies op maat, begeleiding bij het opstellen van correspondentie en juridische hulp bij het voeren van een proces zijn belangrijk om tot een goede uitkomst te komen. Een goede uitkomst waarin alle partijen hun belangen hebben kunnen verdedigen en waarin het recht zegeviert. Zowel voor werknemer als werkgever is het oplossen van arbeidsconflicten daarom belangrijk.

Juridische hulp bij letsel & schade

Heeft u schade geleden? Dan is het belangrijk om de verantwoordelijke partijen hiervan in kennis te stellen en samen te zoeken naar vormen van schadeloosstelling. De Rocket Lawyer advocaten voorzien u van professioneel advies en helpen u bij het juridische proces om tot een vergoeding van schade te komen. U kunt geconfronteerd worden met materiele schade, maar al te vaak is er ook sprake van emotionele schade. De begeleiding en ondersteuning van een juridisch adviseur is welkom om in de langdurige civiele procedures uitzicht te blijven houden op het best mogelijke eindresultaat.

Lid worden van Rocket Lawyer

Het lidmaatschap van Rocket Lawyer kost € 39,90 per maand. U kunt uw lidmaatschap maandelijks opzeggen. De eerste zeven dagen van uw lidmaatschap zijn kosteloos; u kunt dan al gebruik maken van alle diensten van Rocket Lawyer. Maar dat is nog niet alles.

Wanneer u de hulp wilt inroepen van een van de bij Rocket Lawyer aangesloten advocaten, ontvangt u namelijk 33% korting op het uurtarief. Lees hier meer over de voordelen van Rocket Lawyer en meld u vandaag nog aan!

Lees ook de artikelen over de Autohistorie rapportage op kentekencheck, Autorijden via private lease en de slimme rolgordijnen van Ikea.

Betaalbare juridische hulp

4

Rocket Lawyer

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids