kay design lamp fury serie

Kay design lamp Fury

De stoere Kay designlampen uit de Fury serie geven uw interieur net dat beetje extra.

KAY is een merklabel dat staat voor stoer én elegant. De fabrikant kent zijn oorsprong in de metaalbewerking. Dat verklaart het industriele en moderne uiterlijk van de Kay design lamp Fury.

Kay heeft de afgelopen tijd meer interessante kleinmeubelen en verlichting onder eigen designlabel geintroduceerd. De industriële en eigentijdse kenmerken van de Kay Fury designlampen serie passen uitstekend bij zowel moderne als meer traditionele interieurstijlen.


Kay metalen kleinmeubelen met hout accenten en leder details

De design meubelen van Kay kenmerken zich door het gebruik van robuust metaal, houten accenten en details van leder. Het zijn stuk voor stuk stijliconen die een stempel drukken op de ruimte waar u ze plaatst. Kay hanteert hoge normen als het gaat om stevigheid, bouwkwaliteit en de afwerking. De meubelcollectie van KAY past perfect in het interieur van vandaag!

Kay vloerlamp Fury

De Fury vloerlamp is een stoere verschijning en zorgt bovendien voor een sfeervolle verlichting in de door u gekozen ruimte. De Kay design lamp Fury bestaat uit vijf afzonderlijke lampenkappen met elk een geperforeerde metalen afwerking. De lampenkappen zijn cilindervormig en hebben ronde gaten. De bovenzijde van elke cilinder is dicht, de onderzijde is open en hierdoor schijnt de lamp ook naar beneden.

De vloerlamp is opgebouwd met een strak stalen frame dat goed past bij de cilinder vormige lampekappen. Het metaal van de Fury vloerlamp is met nikkel bewerkt, wat zorgt voor een authentieke en industriele uitstraling.

kay design lamp fury serie

De Fury vloerlamp is voorzien van 5 E27 fittingen. Hier kunt u naar uw eigen persoonlijke voorkeuren spaarlampen en/of ledlampen indraaien. Een speciaal effect geven de Philips Hue lampen, waarvan u de lichtkleur en lichtsterkte met de Hue App kunt instellen. Kijk voor meer inspiratie omtrent led lampen op de led lamp keuzehulp pagina.

Naast deze vloerlamp is de Fury design lamp ook verkrijgbaar als tafellamp en hanglamp.

Lees ook de artikelen over de slimme rolgordijnen van Ikea, wijnrekken en wijnkasten en de Biegert en Funk design wandklok.

Kay designlamp Fury

4

Kay designlamp Fury serie

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *