Autorijden via private lease

Autorijden via private lease

Autorijden op basis van private lease is voor steeds meer autogebruikers een interessante oplossing. Wanneer u kiest voor autorijden via private lease, kunt u zonder zorgen in een splinternieuwe auto rondrijden en heeft u geen omkijken naar wegenbelasting, APK onderhoudskeuringen of pechhulp; alles is geregeld!

Wat is private lease?

Autorijden via een private lease contract betekent dat u kunt rijden in een gloednieuwe auto van uw keuze, zonder dat u hiervoor een grote investering hoeft te doen. Bovendien worden bij private lease alle belangrijke zaken als wegenbelasting, APK onderhoudskosten en verzekeringen voor u georganiseerd. U houdt bij autorijden via private lease alleen nog uw brandstofmeter in de gaten; tanken doet u zelf!

autorijden via private lease

Autorijden op basis van lease; zo simpel?

Ja; u kunt op de website van private lease een keuze maken uit de voorgestelde merken en modellen auto’s. Verder kunt u nadenken over het aantal kilometers dat u op jaarbasis met de auto verwacht te rijden. Ook kunt u bepalen of en in welke mate u inzittenden, die met u meerijden, aanvullend wilt verzekeren. Autorijden via private lease is dan heel snel voor u geregeld. Het is namelijk ook mogelijk om advies in te winnen; het autolease team helpt u graag bij het maken van een goede keuze die bij u past.

In 3 stappen rijdt u weg in uw nieuwe auto

 1. Kies op de website uw favoriete auto
 2. Stel zelf uw autolease abonnement samen
 3. Vul uw persoonlijke gegevens in, het autolease team doet de rest
Aandachtspunten die geregeld worden in uw private lease contract
 • Wegenbelasting, afschrijving en BTW
 • WA & Casco autoverzekering (wie er ook rijdt)
 • SVI (schadeverzekering inzittenden)
 • Onderhoud, APK, reparatie en schadeherstel
 • Zomer- of all-season banden
 • Schadeherstel en glasreparatie
 • Pechhulp binnen heel Europa
 • Vervangend vervoer in NL tijdens schadeherstel en pech/niet veilig rijdbare schade
 • Vervangend vervoer na 24 uur voor regulier onderhoud
 • Haal- en brengservice op een locatie naar keuze bij onderhoud
 • Afleverservice op een locatie naar keuze, inclusief volle tank (exclusief gebruikte brandstof vanaf de leverende partij)
 • De optie om uw auto te delen en te verhuren
 • Gratis kleurenkeuze, zelfs voor metallic (geldig voor het aanbod op onze eigen website)
 • Persoonlijke service en advies door échte experts, tijdens het hele contract

Keurmerk Private Lease

Uw lease overeenkomst draagt het keurmerk Private Lease. Daarmee bent u namelijk verzekerd van een eerlijk leasecontract waarvan de voorwaarden in samenwerking met de Consumentenbond tot stand zijn gekomen.

 1. Eerlijke voorwaarden
  De algemene voorwaarden van het private lease contract zijn in samenwerking met de Consumentenbond opgesteld.
 2. Compleet product
  Het is direct duidelijk wat er in het leasebedrag zit inbegrepen. Uw leasecontract is namelijk inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer, wegenbelasting en andere zaken die nodig zijn om uw nieuwe auto vervolgens zorgeloos te kunnen rijden.
 3. Bescherming tegen te hoge financiële lasten
  De leasemaatschappij bekijkt en beoordeelt samen met u hoeveel u maandelijks wilt en kunt betalen. Want daardoor kunt u niet voor vervelende financiële verrassingen komen te staan.
 4. 14 dagen bedenktijd
  U wilt een weloverwogen keuze maken voordat u gaat private leasen. Daarom heeft u, op basis van het consumentenrecht, namelijk veertien dagen bedenktijd.
 5. Zekerheid bij klachten
  Een eventueel geschil wordt naar behoren opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.

Korting op uw lease kosten

Door uw nieuwe auto te laten voorzien van stickers van private lease, kunt u korting krijgen op uw lease kosten. Maak uw keuze voor een merk/type auto en informeer naar de mogelijkheden.

Kortom; u kunt zorgeloos autorijden in uw nieuwe auto via private lease. U kunt de kleur en accessoires van uw favoriete auto zelf naar eigen voorkeuren kiezen. Het autolease team regelt vervolgens de rest.

Lees ook de artikelen over de Soundlogic HD dashcam, de Recaro i-Size autostoeltjes en de Snapchat Spectacles videobril.

Autorijden via private lease

4

Autorijden via autolease

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids