wijnvat met kraantje

Wijnvat met kraantje

Dit wijnvat van grenenhout in traditionele stijl is een tijdloos accessoire voor je huis en is perfect voor wijnliefhebbers. In dit wijnvat met kraantje kun je je favoriete wijn bewaren en tappen.

Dit grenenhouten wijnvat is de perfecte plek voor je favoriete wijn, whiskey, bier, rum, tequila, etc. Maar natuurlijk is dit wijnvat ook een fraai decoratiestuk in je interieur.

Als je regelmatig een glaasje wijn of sterke drank nuttigt, is dit vat van grenenhout een handig hulpmiddel om je drankjes op een speciale en handige manier uit te schenken.

Het binnenwerk van dit wijnvat is voorzien van een wijnzak waarin drankjes vers te houden en langer te bewaren. Na het vullen van de zak kun je het deksel sluiten en je drankje via het tapkraantje inschenken. De inhoud van de wijnzak is 5 liter. Ruim voldoende om een vorraad aan te houden van je favoriete drankje!

Het wijnvat met kraantje van roestvrij staal staat op een stevige houten standaard en is versterkt met metalen ringen. Het geheel heeft een sfeervolle robuuste uitstraling; ideaal voor een modern interieur of een mooie leefkeuken.

wijnvat met rvs kraantje

Kenmerken van dit wijnvat met kraantje

  • Kleur: naturel hout
  • Materiaal: massief grenenhout, legering ringen en roestvrijstalen kraan
  • Afmetingen: 27 x 18 x 25 cm (L x B x H)
  • Inhoud vat: 6 L
  • Inhoud binnenzak: 5 L
  • Geschikt voor zowel wijn als whisky, bourbon, tequila, rum, cocktails, enz.

Mocht je een groter wijnvat met tapkraan zoeken, dan is er ook een wijnvat met kraantje in 12 liter en een nog grotere 35 liter uitvoering.

Lees ook de artikelen over wijnrekken en wijnkasten, een wijnproeverij met vrienden thuis, en de Joseph Joseph snijplanken set Index.

Wijnvat met kraantje

53,99
4

Wijnvat van grenenhout 6L

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids