Autohistorie op kentekencheck

Autohistorie rapportage op kentekencheck

Met de Autohistorie rapportage op kentekencheck weet u wat u koopt!

Voor de meesten van ons is het kopen van een (tweedehands) auto geen dagelijkse routine. Bij het zoeken naar een leuke occasion is het een hele opgave om alle technische gegevens en historie van een leuke auto boven tafel te krijgen. Vaak genoeg is de informatie op de occasion website niet volledig, of roepen de beschikbare gegevens juist meer vragen op! Voor iedereen die een andere auto zou willen kopen, is de Autohistorie rapportage op kentekencheck een nuttige informatiebron.

De Autohistorie rapportage op kentekencheck laat u weten wat de technische historie is van de auto die u wilt gaan kopen. Natuurlijk wilt u graag weten of het voertuig technisch in orde is en of er misschien in het verleden andere mankementen aan de auto zijn geconstateerd.

Deze waardevolle informatie stelt u in staat om een compleet beeld te krijgen van de staat van de auto en hoe de prijs van de auto zich verhoudt tot de gegevens van autohistorie rapportage. De Autohistorie rapportage op kentekencheck is zowel voor de koper als de verkoper van een auto een nuttig document!

Autohistorie op kentekencheck

Met de Autohistorie rapportage krijgt u inzicht in:

  • De Eigenarenhistorie
  • De globale waarde van het voertuig
  • De laatst geregistreerde (logische) kilometerstand
  • De APK gegevens
  • Het schadeverleden
  • De wegenbelasting tarieven
  • Vele andere punten!
De Autohistorie rapportage op kentekencheck kunt u zelf samenstellen

Basisrapport

Het basisrapport biedt inzicht in alle voertuigspecificaties.

Eigenarenhistorie

Ontdek hoeveel eigenaren het voertuig heeft gehad. Hierbij is tevens zichtbaar of dit particuliere of zakelijke eigenaren waren. 

Kilometer Tellerrapport

Controleer met deze rapportage of de kilometerstand van uw gevonden auto logisch verklaarbaar is. Met behulp van deze rapportage kunt u ook vaststellen of de weergegeven kilometerstand in een auto advertentie correct of niet correct is. U reduceert hiermee namelijk de kans slachtoffer te worden van tellerstandfraude.

Autowaarde taxatie

Ontvang een indicatie van de actuele autowaarde en versterk daarmee direct uw onderhandelingspositie. Deze optie is niet alleen praktisch als u een bepaalde auto wilt gaan kopen, maar namelijk ook als u een bestaande auto wilt gaan verkopen.

APK Keuringshistorie

Met behulp van deze rapportage krijgt u inzicht in de historie van APK-keuringen die op de betreffende auto werden uitgevoerd.

Lees ook de artikelen over de Soundlogic HD dashcam, de Exentri wallet RFID portemonnee en de Muama Enence draagbare vertaler.

Autohistorie rapportage op kentekencheck

4.25

Autohistorie op kentekencheck

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids