Muama Enence draagbare vertaler voice spraakvertaler

Muama Enence draagbare vertaler

Reislustig als wij Nederlanders zijn, is het maar wat handig om deze Muama Enence draagbare vertaler mee te nemen op onze vakantie trips.

De Muama Enence draagbare vertaler is namelijk een goedwerkende digitale voice vertaler die u kan helpen om goed contact te leggen met uw gesprekspartners in het buitenland.

De Muama Enence vertaler is overal te gebruiken

De digitale voice vertaler is verrassend eenvoudig te gebruiken en ondersteunt maarliefst 40 talen! Bovendien is de Muama Enence draagbare vertaler een compact apparaat dat u gemakkelijk in uw hand kunt houden tijdens het voeren van gesprekken. Het toestel is namelijk handzaam en heeft wel iets weg van een kleine afstandsbediening.

U laat de voice vertaler eenvoudig meeluisteren met het gesprek en de vertaler zet de gesproken taal direct om in gesproken audio van de door u gekozen taal. De toepassingen waarvoor u deze Muama vertaler kunt inzetten zijn daarom talloos. Iets bestellen bij een marktkraam in Italie, het stokbrood laten afbakken in een bakkerij in Frankrijk, of de weg vragen naar de dichtstbijzijnde bed & breakfast in Spanje. Kortom; op iedere locatie waar u uw gesprekspartner mogelijkerwijs niet goed kunt verstaan of waar uw gesprekspartner het engels niet goed beheerst, biedt deze vertaler in pocketformaat uitkomst.

Muama Enence ondersteunt veel talen

Want de Muama Enence voice vertaler ondersteunt namelijk de volgende talen :

Mandarijn (Chinees), Traditioneel Chinees (Taiwan), Kantonees, Engels (Verenigde Staten), Engels (Australisch Engels), Engels (Brits Engels), engels (Indiaas Engels), Engels (Canada), Koreaans, Japans, Thais, Indonesisch, Turks, Maleis, Hindi (India), Vietnamees, Spaans, Spaans (Zuid-amerikaans), Frans, (Canadees Frans), Italiaans, Duits, Russisch, Portugees, Portugees (Brazilië), Arabisch, Nederlands, Grieks, Pools, Deens, Fins, Tsjechisch, Roemeens, Zweeds, catalaans (Spanje), Hebreeuws (Israël), Noors, Slowaaks, Sloveens, Hongaars, Bulgaars, Kroatisch, Roemeens, Oekraïens, Tagalog, Servisch, Nepalees, Bengalees, Khmer, Birmees, etc

Samengevat kunt u de Muama Enence vertaler gebruiken als intercom.Want de vertaler kan gesproken taal tot op een afstand van 2 meter opvangen en voor u vertalen. De vertaler zal u vervolgens de meest geschikte vertaling weergeven in realtime. Het apparaat reageert namelijk in slechts enkele seconden.

De intelligente vertaler wordt middels bluetooth verbonden met uw smartphone. Het maakt hierbij verder niet uit of het een iOS of Android smartphone is. De spraakvertaler beschikt over een oplaadbare accu die ruim voldoende werktijd biedt.

Specificaties Muama Enence vertaler :

  • Leverbaar in de kleuren: Zwart/Goud/Zilver
  • Draadloze Transmissie Afstand: 10 m
  • Spraakherkenning afstand: tot 2 meter
  • Voeding: 3.7 V 750mA Oplaadbare accu
  • Afmetingen Ca. L 13.5 cm x B 3.5 cm x D 1.2 cm
  • Gewicht Ca. : 152 gram

Pakketinhoud:

  • Muama Enence vertaler vertaler
  • Oplaadbare accu
  • Laadkabel
  • Handleiding (Engels en Chinees) 
Alternatief voor de Muama Enence vertaalcomputer

Natuurlijk kan het voorkomen dat deze Muama Enence vertaalcomputer niet voldoet aan de verwachtingen. Gezien de lage prijs van deze draagbare vertaler is het te verwachten dat de Muama Enence draagbare tolk minder goede prestaties biedt in vergelijking met een professionele vertaler. Er zijn professionele draagbare vertalers. Een Muama Enence alternatief zou de Franklin Mobiele Tolk kunnen zijn. Deze portable vertaalcomputer biedt vertalingen in maarliefst 53 talen!

Lees ook de artikelen over de Exentri Wallet RFID, de Lowa hiking outdoor schoenen en de Buoq Axis bluetooth headset.

Muama Enence draagbare vertaler

17,99 - 25,00
4.25

Muama Enence vertaler

4.3/5

Post Author: Reviewgids