Muama Enence draagbare vertaler voice spraakvertaler

Muama Enence draagbare vertaler

Reislustig als wij Nederlanders zijn, is het maar wat handig om deze Muama Enence draagbare vertaler mee te nemen op onze vakantie trips. Zoek jij een goede draagbare vertaler?

De Muama Enence draagbare vertaler is namelijk een goedwerkende digitale voice vertaler. Het is de vertaler die jou kan helpen om goed contact te leggen met jouw gesprekspartners in het buitenland. Bovendien is het een instant vertaler; de Enence geeft jou dus de vertaling zonder vertraging!

De Muama Enence vertaler is overal te gebruiken

De digitale voice vertaler is verrassend eenvoudig te gebruiken en ondersteunt maarliefst 40 talen! Bovendien is de Muama Enence draagbare vertaler een compact apparaat. Je kunt deze gemakkelijk in je hand houden tijdens je gesprekken. Het toestel is handzaam en heeft wel iets weg van een kleine afstandsbediening.

Je laat de voice vertaler eenvoudig meeluisteren met het gesprek. De vertaler zet de gesproken taal direct om in gesproken audio van de door jou gekozen taal. De toepassingen waarvoor je de Muama vertaler kunt inzetten zijn talrijk. Iets bestellen bij een marktkraam in Italie, het stokbrood laten afbakken in een bakkerij in Frankrijk, of de weg vragen naar de dichtstbijzijnde bed & breakfast in Spanje. Kortom; op iedere locatie waar je je gesprekspartner minder goed kunt verstaan of waar een gesprekspartner het engels niet goed beheerst, biedt deze vertaler uitkomst.

Muama Enence ondersteunt veel talen

Want de Muama Enence voice vertaler ondersteunt namelijk de volgende talen :

Mandarijn (Chinees), Traditioneel Chinees (Taiwan), Kantonees, Engels (Verenigde Staten), Engels (Australisch Engels), Engels (Brits Engels), engels (Indiaas Engels), Engels (Canada), Koreaans, Japans, Thais, Indonesisch, Turks, Maleis, Hindi (India), Vietnamees, Spaans, Spaans (Zuid-amerikaans), Frans, (Canadees Frans), Italiaans, Duits, Russisch, Portugees, Portugees (Brazilië), Arabisch, Nederlands, Grieks, Pools, Deens, Fins, Tsjechisch, Roemeens, Zweeds, catalaans (Spanje), Hebreeuws (Israël), Noors, Slowaaks, Sloveens, Hongaars, Bulgaars, Kroatisch, Roemeens, Oekraïens, Tagalog, Servisch, Nepalees, Bengalees, Khmer, Birmees, etc

Samengevat kun je de Muama Enence vertaler dus gebruiken als intercom. Want de vertaler kan gesproken taal tot op een afstand van 2 meter opvangen en voor jou vertalen. De vertaler zal je vervolgens de meest geschikte vertaling weergeven in realtime. Het apparaat reageert namelijk in slechts enkele seconden.

De intelligente vertaler wordt via bluetooth verbonden met je smartphone. Het maakt hierbij overigens niet uit of het een iOS of Android smartphone is. De spraakvertaler heeft een oplaadbare accu die ruim voldoende werktijd biedt. Natuurlijk ontvang je bij jouw Muama vertaler ook een duidelijke handleiding.

Specificaties Muama Enence vertaler :

  • Leverbaar in de kleuren: Zwart/Goud/Zilver
  • Draadloze Transmissie Afstand: 10 m
  • Spraakherkenning afstand: tot 2 meter
  • Voeding: 3.7 V 750mA Oplaadbare accu
  • Afmetingen Ca. L 13.5 cm x B 3.5 cm x D 1.2 cm
  • Gewicht Ca. : 152 gram

Pakketinhoud:

  • Muama Enence vertaler vertaler
  • Oplaadbare accu
  • Laadkabel
  • Handleiding (Engels en Chinees) 
Alternatief voor de Muama Enence vertaalcomputer

Natuurlijk kan het voorkomen dat deze Muama Enence vertaalcomputer niet voldoet aan jouw verwachtingen. Deze draagbare vertaler heeft een lage prijs. Daarom is het te verwachten dat de Muama Enence draagbare tolk minder goede prestaties biedt in vergelijking met een professionele vertaler.

Alternatief voor de Muama Enence vertaler; de Membeli vertaler
membeli instant vertaler vertaalcomputer met touchscreen en foto translator draagbare vertaler

Er zijn natuurlijk ook professionele draagbare vertalers te koop. Een Muama Enence alternatief zou deze Membeli vertaler met touchscreen kunnen zijn. Deze Membeli portable vertaalcomputer biedt vertalingen in maarliefst 137 talen! Een deel van de vreemde talen kan deze slimme vertaler zelfs zonder wifi of internet vertalen! En de instant foto vertaal functie is natuurlijk ook heel handig! Je kunt eenvoudig een foto nemen van een bord of een stukje tekst en de Membeli vertaler zal de vertaling direct voor je opmaken en deze hardop uitspreken. De Membeli vertaler is een instant vertaler met touchscreen en een bediening die voor zichzelf spreekt. Verschillende kopers van de Membeli draagbare vertaler hebben hun positieve ervaringen online gedeeld. Wel is de handleiding bij de Membeli vertaler alleen beschikbaar in het Engels en niet in het Nederlands.

Of kies jij voor een instant translator app?

Zoals jij misschien al hebt ontdekt, kun je ook instant vertaler apps downloaden en vervolgens op jouw smartphone installeren. Maar de gebruikerservaringen met deze vertaler apps zijn echter wel wisselend. Als jij dus online wat verder surft, kun je natuurlijk veel meer informatie en reviews van vertaler apps vinden. Dan kun jij daarna een goede keuze maken voor een slimme vertaler app of juist een draagbare vertaler kopen.

Lees ook andere artikelen over de Playstation 5 spelcomputer, de Exentri Wallet RFID en de Buoq Axis bluetooth headset.

Muama Enence draagbare vertaler

17,99 - 25,00
4.25

Muama Enence vertaler

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *