Muama Enence draagbare vertaler voice spraakvertaler

Muama Enence draagbare vertaler

Reislustig als wij Nederlanders zijn, is het maar wat handig om deze Muama Enence draagbare vertaler mee te nemen op onze vakantie trips.

De Muama Enence draagbare vertaler is namelijk een goedwerkende digitale voice vertaler. De vertaler die jou kan helpen om goed contact te leggen met jouw gesprekspartners in het buitenland.

De Muama Enence vertaler is overal te gebruiken

De digitale voice vertaler is verrassend eenvoudig te gebruiken en ondersteunt maarliefst 40 talen! Bovendien is de Muama Enence draagbare vertaler een compact apparaat. Je kunt deze gemakkelijk in je hand houden tijdens je gesprekken. Het toestel is handzaam en heeft wel iets weg van een kleine afstandsbediening.

Je laat de voice vertaler eenvoudig meeluisteren met het gesprek. De vertaler zet de gesproken taal direct om in gesproken audio van de door jou gekozen taal. De toepassingen waarvoor je de Muama vertaler kunt inzetten zijn talrijk. Iets bestellen bij een marktkraam in Italie, het stokbrood laten afbakken in een bakkerij in Frankrijk, of de weg vragen naar de dichtstbijzijnde bed & breakfast in Spanje. Kortom; op iedere locatie waar je je gesprekspartner minder goed kunt verstaan of waar een gesprekspartner het engels niet goed beheerst, biedt deze vertaler uitkomst.

Muama Enence ondersteunt veel talen

Want de Muama Enence voice vertaler ondersteunt namelijk de volgende talen :

Mandarijn (Chinees), Traditioneel Chinees (Taiwan), Kantonees, Engels (Verenigde Staten), Engels (Australisch Engels), Engels (Brits Engels), engels (Indiaas Engels), Engels (Canada), Koreaans, Japans, Thais, Indonesisch, Turks, Maleis, Hindi (India), Vietnamees, Spaans, Spaans (Zuid-amerikaans), Frans, (Canadees Frans), Italiaans, Duits, Russisch, Portugees, Portugees (Brazilië), Arabisch, Nederlands, Grieks, Pools, Deens, Fins, Tsjechisch, Roemeens, Zweeds, catalaans (Spanje), Hebreeuws (Israël), Noors, Slowaaks, Sloveens, Hongaars, Bulgaars, Kroatisch, Roemeens, Oekraïens, Tagalog, Servisch, Nepalees, Bengalees, Khmer, Birmees, etc

Samengevat kun je de Muama Enence vertaler dus gebruiken als intercom. Want de vertaler kan gesproken taal tot op een afstand van 2 meter opvangen en voor jou vertalen. De vertaler zal je vervolgens de meest geschikte vertaling weergeven in realtime. Het apparaat reageert namelijk in slechts enkele seconden.

De intelligente vertaler wordt via bluetooth verbonden met je smartphone. Het maakt hierbij overigens niet uit of het een iOS of Android smartphone is. De spraakvertaler heeft een oplaadbare accu die ruim voldoende werktijd biedt. Natuurlijk ontvang je bij jouw Muama vertaler ook een duidelijke handleiding.

Specificaties Muama Enence vertaler :

  • Leverbaar in de kleuren: Zwart/Goud/Zilver
  • Draadloze Transmissie Afstand: 10 m
  • Spraakherkenning afstand: tot 2 meter
  • Voeding: 3.7 V 750mA Oplaadbare accu
  • Afmetingen Ca. L 13.5 cm x B 3.5 cm x D 1.2 cm
  • Gewicht Ca. : 152 gram

Pakketinhoud:

  • Muama Enence vertaler vertaler
  • Oplaadbare accu
  • Laadkabel
  • Handleiding (Engels en Chinees) 
Alternatief voor de Muama Enence vertaalcomputer

Natuurlijk kan het voorkomen dat deze Muama Enence vertaalcomputer niet voldoet aan jouw verwachtingen. Deze draagbare vertaler heeft een lage prijs. Daarom is het te verwachten dat de Muama Enence draagbare tolk minder goede prestaties biedt in vergelijking met een professionele vertaler. Er zijn natuurlijk ook professionele draagbare vertalers te koop. Een Muama Enence alternatief zou deze Franklin Mobiele Tolk kunnen zijn. Deze portable vertaalcomputer biedt vertalingen in maarliefst 53 talen!

Anderzijds zijn er vertaler apps die je op je smartphone kunt installeren. De ervaringen met dit soort vertaler apps wisselen echter wel sterk. Natuurlijk kun je online veel meer informatie van vertaler apps vinden. Daarnaast kun je reviews van vertaler apps bekijken.

Lees ook de artikelen over de Exentri Wallet RFID, de Lowa hiking outdoor schoenen en de Buoq Axis bluetooth headset.

Muama Enence draagbare vertaler

17,99 - 25,00
4.25

Muama Enence vertaler

4.3/5

Post Author: Reviewgids