Kien met hout meubelen hortus bank

Kien met hout meubelen

Review Kien met hout meubelen

Kien met hout is een nederlandse meubelmaker die unieke houten meubelen ontwerpt en bouwt. Kien met hout geniet inmiddels landelijke bekendheid, mede dankzij het tv programma “Droom in uitvoering”. Maarten Kien ontwerpt en bouwt houten kwaliteitsmeubelen naar klantspecifieke wensen! In overleg kunt u het definitieve ontwerp en de te gebruiken houtsoort bepalen. Een voorbeeld van een uniek houten zitmeubel is de barrelchair. 

Kien met hout meubelen
Kien met hout barrelchair

Het hout dat Kien met Hout voor de productie van de meubelen gebruikt, heeft een verantwoorde oorsprong. Overigens is het ook mogelijk om “eigen” hout, bijvoorbeeld uit eigen tuin of bestaande meubels, te gebruiken voor de bouw van uw unieke houten meubel! Tafels, boekenkasten, waxinehouders en lijsten; de mogelijkheden met hout zijn eindeloos! Het verwateren van hout biedt eveneens mogelijkheden tot de ontwikkeling van ware houten kunstwerken! Bekijk de website van Kien met hout voor meer informatie!

Eettafels van stoer steigerhout

Een andere trend op het gebied van houten meubelen zijn de tafels van steigerhout. De stevige en stoere houten planken van steigers worden vermaakt tot fraaie en soliede tafels die zowel in moderne als meer klassieke interieurs mooi staan. Bovendien draagt de keuze voor steigerhout natuurlijk bij aan het verantwoord (her)gebruik van hout.

Het hout van de steigers wordt opgeschuurd, gelakt of voorzien van een wash om het gewenste eindeffect te bereiken. Het tafelblad wordt vervolgens op stevige roestvrij stalen poten gemonteerd. Het resultaat is een stevige houten tafel waar u met het hele gezin van kunt genieten!

Eettafel New York van steigerhout

Lees ook de artikelen over de inklapbare houten picknicktafel, de design houten fruitschaal en de Woood Lagos buffetkast.

Kien met hout meubelen

4

Stoere eettafel van steigerhout

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids