Interstuhl everyis1 kantoor bureaustoel

Interstuhl Everyis1 bureaustoel

Review Interstuhl Everyis1 bureaustoel

Ondanks het nieuws dat fabrikant Interstuhl zich niet langer uitsluitend richt op het fabriceren van hoge kwaliteit bureaustoelen, steelt het duitse merk de show op menig facilitaire beurs met de Everyis1 bureaustoel! De Everyis1 is het instapmodel, ontwikkeld met veel aandacht voor prijsstelling, maar ook flexibiliteit!

De Everyis1 bureaustoel kenmerkt zich door een automatische gewichtsregeling die ervoor zorgt dat deze kantoor stoel gemakkelijk ingezet kan worden op flexwerkplekken. De nieuwe Interstuhl kantoorstoelen range is compleet met de Kineticis5 en Vintageis5. De bureaustoelen zijn inmiddels genomineerd voor de prestigieuze FX International Interior Design Award in de categorie Werkplek zitoplossingen.

Interstuhl everyis1 kantoor bureaustoel

De rugleuning van de Interstuhl Everyis1 (in 172E zwart of 182E wit) heeft een vorm uit één stuk. De kantoorstoel is met netweave bekleed, wat ergonomisch zeer verantwoord is en bovendien resulteert in een prachtige frisse uitstraling. Het zitcomfort van deze veelzijdige bureaustoel is verder te vergroten met een optioneel verkrijgbare lendensteun, zitdiepteverstelling, zittingverstelling en armleggers.

Overigens kunt u deze Interstuhl kantoorstoelen in diverse fraaie kleuren bestellen. Er is dus altijd wel een Interstuhl bureaustoel te vinden die past bij uw kantoor interieur en de huisstijl van uw organisatie. Bekijk ook meer ergonomische en voordelig geprijsde kantoorstoelen.

Lees ook de artikelen over de iKettle wifi waterkoker, de ergonomische Oystermouse en de kieshulp voor koffiemachines.

Interstuhl Everyis1 bureaustoel

4

Interstuhl Everyis1 bureaustoel

4.0/5

Post Author: Reviewgids