Interstuhl everyis1 kantoor bureaustoel

Interstuhl Everyis1 bureaustoel

Review Interstuhl Everyis1 bureaustoel

Onlangs was in een persbericht van Interstuhl te lezen dat ze zich niet langer alleen maar richten op het maken van hoge kwaliteit bureaustoelen. Interstuhl steelt op facilitaire beursen de show met de Everyis1 bureaustoel serie! De Interstuhl Every EV151 en Every EV211e zijn de instapmodellen. Deze ergonomische bureaustoelen zijn ontwikkeld met veel aandacht voor flexibiliteit. Zoek jij een ergonomische bureaustoel? Dan is de Interstuhl Every misschien wel een hele goede keuze!

Interstuhl Every gewichtsregeling

De Interstuhl Every bureaustoel kenmerkt zich door een automatische gewichtsregeling. Deze handige gewichtsregeling zorgt ervoor dat deze kantoor stoel gemakkelijk ingezet kan worden op flexwerkplekken. Natuurlijk is deze fijne bureautoel ook geschikt voor thuiswerken! De nieuwe Interstuhl bureaustoelen serie bestaat verder uit de Kineticis5 en de Vintageis5. De bureaustoelen zijn inmiddels genomineerd voor de prestigieuze FX International Interior Design Award in de categorie Werkplek zitoplossingen.

Interstuhl everyis1 kantoor bureaustoel

De rugleuning van de Interstuhl Every in wit of zwart heeft een vorm uit één stuk. De kantoorstoel is met netweave bekleed, wat ergonomisch zeer verantwoord is. De bureaustoel heeft bovendien een prachtige frisse uitstraling. Het zitcomfort van deze veelzijdige bureaustoel kun je verder vergroten met verschillende accessoires. Hierbij kun je denken aan een comfortabele lendensteun, zitdiepteverstelling, zittingverstelling en armleggers.

Overigens kun je deze Interstuhl kantoorstoelen in diverse fraaie kleuren bestellen. Er is dus altijd wel een Interstuhl bureaustoel te vinden die past bij jouw kantoor en de huisstijl van jouw organisatie.

Interstuhl Every voor thuiswerken

Omdat de Interstuhl Every bureaustoelen erg flexibel en volledig verstelbaar zijn, zijn deze ergonomische bureaustoelen ook geschikt voor thuiswerken en flexwerkplekken. Kies de Interstuhl Every uitvoering die het beste past bij jouw wensen en thuiswerken wordt prettiger dan ooit!

Als je meer bureaustoelen en kantoorstoelen voor thuiswerken wilt vergelijken, dan kun je online ergonomische en voordelig geprijsde kantoorstoelen bekijken en reviews en beoordelingen lezen.

Lees ook de artikelen over de iKettle wifi waterkoker, de ergonomische Oystermouse en de kieshulp voor koffiemachines.

Interstuhl Everyis1 bureaustoel

299,00
4

Interstuhl Every bureaustoel

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *