Boretti terrasverwarmers

Boretti terrasverwarmers

Review Boretti terrasverwarmers

In het vroege voorjaar en in de lange zomeravonden willen we maar wat graag zo lang mogelijk buiten genieten. En of dit nu op uw balkon, terras of in de tuin is, maakt voor deze degelijke Boretti terrasverwarmers geen verschil. Zwoele en aangenaam lange mediterrane avonden komen binnen handbereik wanneer u gebruik maakt van deze Boretti BTV IX Inox terrasverwarmer. Deze Boretti terrasverwarmer werkt op gasflessen. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, komen deze terrasverwarmers gewoon uit ons eigen kikkerlandje!

De Boretti terrasverwarmers zijn CE goedgekeurd en schakelen per direct uit wanneer de terrasverwarmer onverhoopt zou omvallen. De gasfles zit weggewerkt in de voet van de terrasverwarmer en is nauwelijks zichtbaar. Met de wieltjes aan de onderkant kunt u de stijlvolle Boretti terrasverwarmer eenvoudig naar iedere gewenste plek op uw terras, balkon of in de tuin verplaatsen. De Boretti terrassverwarmers hebben een ruime verwarmingscapaciteit en stellen zeker dat u tot in de late uurtjes aangenaam kunt vertoeven in uw tuin, op het balkon of op uw terras.

Met een bijpassende Boretti terrasverwarmer beschermhoes kunt u uw terrasverwarmer afdekken op momenten dat u deze niet gebruikt. De hoes biedt bescherming tegen weersinvloeden. 

Lees ook de artikelen over de inklapbare picknicktafel, de Moree led cube lounge bijzettafel en de Gardena robotmaaier.

Boretti terrasverwarmers

4

Boretti terrasverwarmers

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids