baby box bopita sid wit met lade

baby box Bopita Sid

Review baby box Bopita

Deze houten baby box Bopita Sid is een aanwinst voor jouw babykamer! De stevige baby box van beukenhout beschikt over een verstelbare harde bodem en een handige opberglade. In deze schuiflade kun je speelgoed, knuffeltjes en boxkleedjes kwijt! Zo heb jij altijd alle benodigdheden van jouw lieveling bij de hand!

Baby box Bopita Sid heeft brede veilige spijlen en is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen. De gespoten verf is er een op waterbasis. De brede spijlen zijn prettig, want de kans dat jouw baby klem komt te zitten tussen deze spijlen is relatief kleiner dan wanneer je een baby box met ronde spijlen zou gebruiken. Bovendien zorgen de brede rechte spijlen ervoor, dat je gemakkelijk een box mobieltje of een babyfoon aan / op baby box Sid kunt monteren.

Bopita Sid baby box zonder lade

Deze baby box Bopita Sid is helaas niet geschikt voor de montage van wieltjes. Bij sommige baby box modellen is dit wel een mogelijkheid. Een baby box met wielen is eenvoudig en snel te verplaatsen. Dat is praktisch als u niet zo heel veel vrije ruimte heeft, maar ook als je de box op een mooie dag eens buiten zou willen plaatsen. Bovendien komt de baby box met wieltjes van pas als je rondom de baby box wilt gaan schoonmaken.

De baby box is eenvoudig op te bouwen en heeft een soliede en mooie uitstraling. Deze baby box is via diverse webwinkels te koop. Profiteer van de actuele baby box aanbiedingen via onderstaande links.

Lees ook de artikelen over het kiezen en kopen van een babyfoon met camera, de Nuna Zaaz meegroei kinderstoel en het Skip Hop Treetop Friends speelkleed. Als je op zoek bent naar een vrolijke kinderwekker, bekijk dan eens de Zazu Sam Schaap slaaptrainer!

baby box Bopita Sid

4

baby box Bopita Sid

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids