baby box bopita sid wit met lade

baby box Bopita Sid

Review baby box Bopita

Deze houten baby box Bopita Sid is een aanwinst voor uw babykamer! De stevige baby box van beukenhout beschikt over een verstelbare harde bodem en een handige opberglade. In deze schuiflade kunt u speelgoed, knuffeltjes en boxkleedjes kwijt! Zo heeft u altijd alle benodigdheden van uw lieveling bij de hand!

Baby box Bopita Sid heeft brede veilige spijlen en is verkrijgbaar in verschillende kleurstellingen. De gespoten verf is er een op waterbasis. De brede spijlen zijn prettig, want de kans dat uw baby klem komt te zitten tussen deze spijlen is relatief kleiner dan wanneer u een baby box met ronde spijlen zou gebruiken. Bovendien zorgen de brede rechte spijlen ervoor, dat u gemakkelijk een box mobieltje of een babyfoon aan / op baby box Sid kunt monteren.

Bopita Sid baby box zonder lade

Deze baby box Bopita Sid is helaas niet geschikt voor de montage van wieltjes. Bij sommige baby box modellen is dit wel een mogelijkheid. Een baby box met wielen is eenvoudig en snel te verplaatsen. Dat is praktisch als u niet zo heel veel vrije ruimte heeft, maar ook als u de box op een mooie dag eens buiten zou willen plaatsen. Bovendien komt de baby box met wieltjes van pas als u rondom de baby box wilt gaan schoonmaken.

De baby box is eenvoudig op te bouwen en heeft een soliede en mooie uitstraling. Deze baby box is via diverse webwinkels te koop. Profiteer van de actuele baby box aanbiedingen via onderstaande links.

Lees ook de artikelen over het kiezen en kopen van een babyfoon met camera, de Nuna Zaaz meegroei kinderstoel en het Skip Hop Treetop Friends speelkleed.

baby box Bopita Sid

4

baby box Bopita Sid

4.0/5

Post Author: Reviewgids