Nest cam babyfoon met camera

Nest cam babyfoon met camera

Review Nest cam ip babyfoon

Met de Nest cam babyfoon maakt het niet uit waar je bent; jij kunt altijd zien wat er thuis gebeurt. Namelijk door naar de doorgestuurde beelden op je smartphone Nest app te kijken. De slimme Nest cam kan uitstekend dienst doen als babyfooncamera, want de Nest cam babyfoon met camera reageert automatisch op bewegingen en geluid en stuurt direct een melding naar je telefoon als er iets gebeurt!

De Nest cam babyfoon met camera levert videobeelden in HD (1080p) kwaliteit en het is mogelijk om deze opnamen live te bekijken op iedere Ios of Android smartphone en tablet. Met behulp van de nachtzicht functie is het bovendien mogelijk om midden in de nacht de babykamer te monitoren. De Nest cam babyfoon met camera is verder voorzien van een microfoon en terugspreek functie. Je kunt zien en horen wat er in de kinderkamer gebeurt en ook direct terugspreken en de huilende baby troosten. De camera van de Nest cam heeft een royale groothoekstand van 130° en zoomfunctie voor close-up beelden.

Nest cam babyfoon met ip camera voor smartphone
Babyfoon of ip bewakingscamera

De Nest cam is, behalve als smartphone babyfoon, ook als ip bewakingscamera te gebruiken. Echter heeft Google daar ook een eigen oplossing voor; namelijk de Nest Cam IQ bewakingscamera.

De Nest cam wordt bij jou geleverd met diverse bevestigingsmaterialen waardoor de draadloze camera overal geplaatst of opgehangen kan worden. De camera geeft overigens alleen meldingen door aan je telefoon die er daadwerkelijk toe doen, want irrelevante bewegingen van bijvoorbeeld huisdieren, boomschaduwen en lichten van voorbijrijdende auto’s worden herkend en genegeerd. Het aantal ip camera’s is uit te breiden, zodat je meerdere ruimten in huis kunt laten bewaken door Nest.

Omdat de beelden van de Nest camera ook op te nemen zijn (via Nest Aware abonnement), is het erg eenvoudig om mooie fragmenten uit de baby-tijd vast te leggen en later nog eens terug te kijken. Het Google Nest Aware abonnement moet je separaat bestellen. Standaard ontvang je als koper van een Nest cam babyfoon een gratis proefperiode van 30 dagen van de Nest Aware service. Na afloop van deze proefperiode kun je besluiten om een abonnement op Nest Aware te nemen.

De Nest Cam babyfoon is ontzettend gemakkelijk in gebruik te nemen. Het is een kwestie van de Nest Cam op netstroom aansluiten en de Nest-app downloaden op je smartphone. Daarna is de babyfoon camera gereed voor gebruik! Met de meegeleverde magnetische standaard kun je de ip babyfoon camera op ieder vlak object vastplakken. Vastschroeven aan de muur of een plafond kan uiteraard ook. Dankzij de beveiligde SSL verbinding blijven alle opnamen privé en alleen beschikbaar voor de ouders / verzorgers.

Lees ook de artikelen op deze website over de Nest thermostaat, de Nest Cam IQ outdoor bewakingscamera, het Somfy draadloos alarmsysteem en de EZVIZ digitale deurspion.

Nest cam babyfoon met camera

129,00
4

Nest cam ip babyfoon

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *