Chaise Longue Unwind

Chaise Longue Unwind ligstoel

Review Chaise Longue Unwind

Deze Chaise Longue ligstoel Unwind is een echte aanwinst voor uw woon- of slaapkamer! In deze comfortabele design ligstoel kunt u zich heerlijk terugtrekken met een goed boek en een lekker drankje. Deze Chaise Longue Unwind ligstoel is gemaakt uit Nappalon leder met stiksels en staat op een verchroomd frame. De comfortabele ligstoel is verkrijgbaar bij 4udesigned. 

De Chaise Longue heeft een lage zithoogte van 30 centimeter, waardoor de stoel een ruimtelijk effect creëert in uw woon- , zit- of slaapkamer. Ontspanning krijgt een nieuwe dimensie met de Chaise Longue Unwind!

Een moderne Chaise Longue kan een nieuwe dimensie geven aan de ruimte waar u deze plaatst. Deze comfortabele ligstoel is geschikt als relaxmeubel in de woon- en slaapkamer. Ook op een rustige zolderkamer kan een Chaise Longue goed tot zijn recht komen.

Deze design ligstoel komt overigens wel met een stevig prijskaartje. Er zijn ook voordeliger geprijsde chaise longues online te koop. Zo bieden onder andere VidaXL en LeenBakker chaise longue ligstoelen aan die lager geprijsd zijn.

De Chaise Longue kan, mits de gekozen materialen het toelaten, ook in uw tuin worden geplaatst. Een heerlijke ligstoel voor de zonnige uurtjes.

Bekijk ook eens de OZ Splitback sofa design slaapbank en lounge meubel Cube Moree led.

Chaise Longue Unwind

299,00
3.25

Chaise Longue Unwind

3.3/5

Bericht auteur: Reviewgids