smart waterkoker wifi slimme waterkoker xiaomi mi smart kettle waterkoker met smartphone app

Smarter iKettle en slimme waterkoker

Review Smarter iKettle en slimme waterkoker alternatieven

Wil jij het liefste alles in huis met een smartphone app bedienen? Ben jij wel geinteresseerd in home automation en smart home oplossingen? Dan heb je misschien de Smarter iKettle en slimme waterkoker varianten al gezien! De iKettle wifi slimme waterkoker kun jij, net als andere slimme waterkokers, direct bedienen via je smartphone.

Een smart waterkoker zorgt ervoor dat het water voor een verse kop thee op ieder gewenst moment voor jou klaarstaat. Meerdere gebruikers kunnen verbinding met de slimme waterkoker maken en de wifi waterkoker gebruiken. Dit kan vanaf iedere plek in en rondom de woning. Zolang er maar verbinding met het wifi netwerk is! De waterkoker volgt jouw instructies op via de smartphone app die je gratis kunt downloaden.

iKettle wifi slimme waterkoker met smartphone app
De Smarter iKettle waterkoker
Slim water verhitten wanneer het jou uitkomt!

Wifi waterkokers zoals de iKettle en de Xiaomi Mi Smart Kettle zien er modern en strak uit en kunnen water op verschillende temperaturen voor jou verhitten. Zo kun je bijvoorbeeld water voor de thee prima laten trekken op een temperatuur van 65 graden. Maar als jij je thee graag met melk drinkt, zou je die beter op een temperatuur stand van 80°C graden kunnen laten verwarmen. Bij het zetten van een verse bak koffie geldt 95°C als de ideale temperatuur. Op de 100°C stand is het water direct gereed voor jouw kookkunsten. De smartphone app van de slimme waterkoker geeft jou een melding als het water in de waterkoker de gewenste temperatuur heeft.

smart waterkoker wifi slimme waterkoker xiaomi mi smart kettle waterkoker met smartphone app
De Xiaomi Mi Smart Kettle

De handige warmhoud functie kun je inschakelen als de waterkoker klaar is, maar jij nog niet klaar bent om je water op te halen. De warmhoudmodus zorgt ervoor dat jouw water voor 5, 10 of 20 minuten perfect op temperatuur blijft in de waterkoker.

Slimme en praktische waterkoker kiezen

De ervaringen met de Smarter iKettle V3.0 zijn wisselend. Misschien is dat, naast het stevige prijskaartje van deze wifi waterkoker, wel de reden dat er nu ook alternatieve wifi slimme waterkokers, zoals de Xiaomi waterkoker, verkrijgbaar zijn! Vergelijk de Smarter iKettle en slimme waterkoker op de beoordelingen en prijs met elkaar en kies jouw favoriet!

Waterkoker Wake Up functie en Welcome Home modus

Andere leuke features die je op wifi waterkokers kunt aantreffen zijn de Wake Up functie en de welcome home modus. De Wake Up feature is een smartphone wekker die je wekt op de ingestelde tijd en dan vraagt of je slimme waterkoker ingeschakeld kan worden. Tijdens het wakker worden en aankleden doet de slimme waterkoker zijn werk en bespaar jij jezelf tijd.

De Welcome Home modus werkt eigenlijk volgens een soortgelijk principe. Als jij thuiskomt, kun je met deze handige functie jouw Smart waterkoker direct aan het werk zetten.

Andere voorbeelden van slimme electronica in je huis zijn de Google Nest learning thermostat, het Somfy draadloos digitaal alarmsysteem en Philips Hue led sfeerverlichting.

iKettle wifi slimme waterkoker

3.75

slimme waterkoker

3.8/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *