Kidco baby traphekje klemhekje

Kidco klemhekje en traphekje

Review Kidco klemhekje en traphekje

Dit Kidco klemhekje en traphekje is niet alleen verrassend snel te plaatsen; het traphekje is bovendien mooi om te zien. Het traphekje helpt je jouw kinderen bij gevaarlijke trappen of de keuken weg te houden. Dit Kidco traphekje wordt met klemmen stevig in een deuropening of bij een trap geplaatst. Voor volwassenen is het hekje met de ingenieuze opener snel te openen en sluiten.

Kidco baby traphekje klemhekje

Kinderen krijgen het Kidco klemhekje en traphekje uiteraard niet open. zo kun jij ze eenvoudig beschermen tegen een val van de trap en tegen hete pannen en keukenapparatuur. De Kidco traphekjes bieden gegarandeerd jaren soliede bescherming en kun je, met behulp van adapterstukken, ook in bredere deuropeningen plaatsen. Bij het klemhekje ontvang je een duidelijke handleiding. Het plaatsen van dit klemhekje is echt kinderspel! Als je kiest voor een klemhekje, hoef jij bovendien geen gaten in jouw deurposten te boren, maar kun je het Kidco klemhekje eenvoudig vastklemmen.

Bij het kiezen van een traphekje kun je letten op de breedtje van de deurpost (of het trapgat), de wijze van monteren (klemmen of schroeven) en natuurlijk de materiaalkeuze. Houd er ook rekening mee dat een klemhekje aan de onderzijde vaak een drempel heeft voor extra stevigheid. Dit laatste betekent dat je hier als ouder altijd overheen moet stappen als je het traphekje doorgaat. Een drempeltje voor een trapgat is waarschijnlijk minder praktisch! Een schroefhekje is dan een betere keuze.

Kidco klemhekje en traphekje in de test

Met de keuze voor het Kidco Tall and wide traphekje, haal je een veilig en praktisch veiligheidsproduct voor je kind in huis! Als je online reviews en beoordelingen van traphekjes van Kidco bekijkt, zul je ook berichten tegenkomen van een terughaalactie. Dit betreft echter een ouder model traphekje. De huidige serie Kidco traphekjes voor 2021 zijn uiterst veilig en kun je online bestellen.

Kijk ook eens naar de review van de Bugaboo Donkey kinderwagen, het Flexibath babybadje of de Tripp Trapp meegroeistoel.

Kidco klemhekje en traphekje

99,95
4

Kidco traphekje

4.0/5

Plus

  • Vergrendeling met magneet
  • Klemmen, dus niet boren
  • Past dankzij adapters bijna overal

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *