Kidco baby traphekje klemhekje

Kidco klemhekje en traphekje

Review Kidco klemhekje en traphekje

Het Kidco klemhekje en traphekje is niet alleen verrassend snel te plaatsen; het traphekje is bovendien mooi om te zien en weert uw kinderen bij gevaarlijke trappen of de keuken. Dit Kidco traphekje wordt met klemmen stevig in een deuropening of bij een trap geplaatst. Voor volwassenen is het hekje met de ingenieuze opener snel te openen en sluiten.

Kidco baby traphekje klemhekje

Kinderen krijgen het Kidco klemhekje en traphekje uiteraard niet open en kunt u zo eenvoudig beschermen tegen een val van de trap en tegen hete pannen en keukenapparatuur. De Kidco traphekjes bieden gegarandeerd jaren soliede bescherming en zijn, met behulp van adapterstukken, ook in bredere deuropeningen te plaatsen. Het klemhekje wordt geleverd met een duidelijke handleiding voor de plaatsing. Als u kiest voor een klemhekje, hoeft u bovendien geen gaten in uw deurposten te boren, maar kunt u het Kidco klemhekje eenvoudig vastklemmen.

Bij het kiezen van een traphekje kunt u letten op de breedtje van de deurpost (of het trapgat), de wijze van monteren (klemmen of schroeven) en natuurlijk de materiaalkeuze. Houdt u er rekening mee dat een klemhekje aan de onderzijde vaak een drempel heeft voor extra stevigheid. Dit laatste betekent dat u hier altijd overheen moet stappen als u het traphekje doorgaat. Een drempeltje voor een trapgat is misschien minder praktisch! Een schroefhekje is dan misschien een betere keuze.

Kijk ook eens naar de review van de Bugaboo Donkey kinderwagen, het Flexibath babybadje of de Tripp Trapp meegroeistoel.

Kidco klemhekje en traphekje

4

Kidco traphekje

4.0/5

Plus

  • Vergrendeling met magneet
  • Klemmen, dus niet boren
  • Past dankzij adapters bijna overal

Post Author: Reviewgids