iKettle wifi slimme waterkoker

Review iKettle wifi slimme waterkoker

Wie van mening is dat alles met een smartphone te bedienen moet zijn, kan niet om de iKettle wifi slimme waterkoker heen. Deze waterkoker is direct te bedienen via een smartphone app. De waterkoker zorgt ervoor dat het water voor een verse kop thee op ieder gewenst moment klaarstaat. Meerdere gebruikers kunnen verbinding met de Smarter iKettle maken en de wifi waterkoker gebruiken. Dit kan vanaf iedere plek in en rondom de woning. Zolang er maar verbinding met het wifi netwerk kan worden gemaakt, zal de iKettle wifi slimme waterkoker uw instructies opvolgen via de smartphone app die u gratis kunt downloaden.

iKettle wifi slimme waterkoker met smartphone app
Slimme en praktische waterkoker

Los van de wifi functionaliteiten, kunt u de Ikettle ook met de druktoetsen op het apparaat zelf bedienen. De Ikettle is fraai ontworpen en biedt u mogelijkheden om water op verschillende temperaturen te bereiden. Zo kunt u bijvoorbeeld thee prima laten trekken op een temperatuur van 65 graden. Maar als uw uw thee graag met melk drinkt, kunt u deze op een temperatuur stand van 80°C correct bereiden. Bij het zetten van een kop koffie geldt 95°C als juiste temperatuur die u instelt. Met de 100°C stand is het water gereed voor kookhandelingen. De smartphone app van de wifi waterkoker geeft u meldingen als het water de gekozen temperatuur heeft bereikt.

De handige warmhoudfunctie kunt u inzetten als de waterkoker klaar is, maar u op dat moment geen gelegenheid heeft om naar de waterkoker toe te gaan. Via de warmhoudmodus kunt u het water dan voor 5, 10 of 20 minuten in de Ikettle op de ingestelde temperatuur bewaren.

iKettle Wake Up en Welcome Home modus

Een andere leuke feature op de iKettle 2.0 waterkoker is de Wake Up modus. Deze smartphone wekker wekt de gebruiker op de ingestelde tijd en vraagt dan direct of de waterkoker mag worden ingeschakeld. Tijdens het wakker worden en aankleden doet de Ikettle zijn werk en bespaart de gebruiker zichzelf tijd. De Welcome Home modus werkt eigenlijk volgens een soortgelijk principe. Als de gebruiker thuiskomt, kan via deze feature de Ikettle direct aan het werk worden gezet.

De Ikettle wifi waterkoker kunt u met verschillende mooie kleuren skins naar smaak restylen. Overigens zal deze wifi waterkoker in geen enkele keuken misstaan; het is een waterkoker met een strak en modern uiterlijk. De benodigde app voor de bediening van de Ikettle is gratis te downloaden. De app is compatibel met recente iOS en Android besturingssystemen.

Andere voorbeelden van slimme electronica in je huis zijn de Google Nest learning thermostat, het Somfy draadloos digitaal alarmsysteem en Philips Hue led sfeerverlichting.

iKettle wifi slimme waterkoker

3.5

iKettle slimme waterkoker

3.5/5

Post Author: Reviewgids