Floppy design salontafel

Floppy design salontafel

Review Floppy design salontafel

Deze floppy disk tafel van ontwerpers duo Neulant & van Exel springt direct in het oog. Wie herinnert zich nu niet de tijd van de floppydisks en diskettes! Als u met enige weemoed terugdenkt aan die goeie oude tijd, dan is deze floppy design salontafel wat voor u! Maar ook als u niet direct iets met computers heeft, zult u dit designstuk kunnen waarderen. 

floppy design salontafel floppydisk table

De floppy tafel is tot in detail ontworpen en vormgegeven. De tafel is dan ook niet te onderscheiden van de 3,5″ diskette zoals die jarenlang bij iedere desktop computer terug te vinden was! Ontwerper Neulant van Exel brengt de floppy terug in onze leefomgeving met deze strakke designtafel, die bovendien zeer functioneel is. Op de plaats van het bekende schuifje, vindt u een handig extra opbergvak. Zoals de floppy tafel is er geen tweede! Iedere floppy tafel krijgt een eigen serienummer mee. 

De floppydisk table is letterlijk in elkaar gelast en dus ook heel stevig. De tafel zal in een modern interieur mooi tot zijn recht komen. Doordat de salontafel meerdere opbergruimtes heeft, kunt u tijdschriften, schrijfgerei of andere accessoires handig opbergen.

De floppydisk tafel kost 800,00 Euro. Andere mooie designmeubels op deze website zijn het L├╝mmel Laxxer loungemeubel, de Cube Moree Led en de Chaise Longue Unwind.

In de categorie leuke electronica gadgets zijn er de FM badeend doucheradio en de platenspeler Crosley Cruiser.

Floppy design salontafel

800,00
4.75

Floppydisk salontafel

4.8/5

Bericht auteur: Reviewgids