wijnrek en wijnkast kiezen en kopen

wijnrekken en wijnkasten

Een wijnrek of wijnkast kiezen en kopen

Bij de meeste woonwarenhuizen en meubelzaken kunt u er niet omheen; wijnrekken en wijnkasten in alle soorten en maten.

Waar in de meeste woonkamers of in de keuken voorheen wel een klein eenvoudig wijnrekje te vinden was, kunt u nu allerlei fraaie wijnrekken van hout en staal kopen die vaak uitgebreid kunnen worden.

Een stoer wijnrek zal niet misstaan in uw leefkeuken of in de mancave! Wijnrekken van verzinkt staal, hardhout en kunststof; de keuze is reuze.

Als u een geluksvogel bent en een kelder in uw woning heeft, kunt u ook kiezen voor wijnrekken en wijnkasten. Een voorbeeld van een fabrikant die modulaire uitbreidbare wijnrekken levert, is RTA.

Nieuw en van Hollandse bodem; de wijnpaal!

Een nieuw soort wijnmeubel die in opmars is, is de wijnpaal. Dit stijlvolle wijnmeubel is een idee van Hollandse bodem en is een nieuwe manier om uw wijncollectie op een fraaie wijze te presenteren.

wijnpaal, wijnmeubel, wijnrekken en wijnkasten kiezen en kopen

De wijnpaal is in een woonkamer of leefkeuken een mooie aanwinst en is bovendien een praktische oplossing om veel flessen wijn veilig te kunnen bewaren.

Het wijnmeubel voor de woonkamer of leefkeuken; de wijnkast

De wijnkast wint snel aan populariteit en kan een echte eyecatcher zijn in uw woonkamer of keuken. De grotere wijnkasten bieden ook ruimte om wijnaccessoires op te bergen en uw mooiste wijnglazen tentoon te stellen.

wijnkast, wijnbewaarkast, wijnklimaatkast

Voor zowel landelijke als meer moderne interieurs zijn er mooie wijnkasten te koop. Kies de wijnkast die het beste bij uw stijl en wensen past. Een andere mogelijke plaats voor het tentoonstellen van glaswerk is een vitrinekast.

Wijn onder optimale omstandigheden bewaren; de wijnklimaatkast

Een wijnklimaatkast is de ideale plaats om wijn te koelen op serveertemperatuur, maar ook om wijn voor langere tijd te bewaren. De wijnklimaatkast heeft namelijk meerdere temperatuurzones. De wijnklimaatkasten zijn kostbaar, maar zijn wel de beste plaats voor uw wijnflessen!

wijnrekken en wijnkasten

4.5

Wijnrekken, wijnkasten en wijnpaal

4.5/5

Bericht auteur: Reviewgids