ZAZU sam schaap slaaptrainer

ZAZU sam schaap slaaptrainer

Review ZAZU sam schaap slaaptrainer

Voor jou als ouder is dit vast een bekende situatie. In de vroege ochtend staat jouw kleine vol energie op en naast jouw bed te springen. Maar papa en mama willen om 6.00 uur eigenlijk nog even slapen! De ZAZU Sam schaap slaaptrainer en slaapwekker is de oplossing die jij zoekt! De ZAZU ZA-SAM-3 is een slimme kinderklok die jouw kinderen leert wanneer het tijd is om te slapen. Maar belangrijker nog; hoelaat ze ook mogen opstaan. De slaaptrainer is fraai vormgegeven; de ogen van Sam schaap zijn gesloten of open, afhankelijk van de ingestelde slaap- en wektijd. Het verlicht display van de ZAZU slaaptrainer is bovendien verlicht en kan dus ook dienen als nachtlampje. Verder kan de ZAZU kinderklok wekgeluiden produceren, afhankelijk van de gekozen instellingen.

ZAZU sam schaap slaaptrainer kinderklok wekker
Leren slapen met de ZAZU slaaptrainer en slaapwekker

Sam schaap sluit in de avonduren en het display van de kinderklok kleurt donkerblauw. De ZAZU sam 3 kinderwekker laat jouw kinderen ook zien hoe lang het nog duurt voor Sam schaap zijn ogen opendoet. Een half uur voordat dit gebeurt, kleurt het scherm groen en verdwijnen de twaalf kleine sterretjes een voor een. De functies en uitstraling van de ZAZU slaaptrainer leren jouw kleine om pas uit bed te gaan als Sam ook wakker is. Ouders kunnen nog even lekker slapen, zonder ruw te worden gewekt op een tijdstip dat dit niet gewenst is.

Als het daadwerkelijk tijd is om op te staan, opent Sam het schaap zijn ogen. Bovendien kleurt het scherm wit en komt de zon op het display tevoorschijn.

De ZAZU slaaptrainer is gemakkelijk in gebruik te nemen en doet alles geruisloos. Handig; de ZAZU kinderklok werkt zowel op batterijen als op netstroom. Daarom kun je jouw kinderwekker ook meenemen op vakantie of naar een logeerpartij. Dankzij de verschillende kleuruitvoeringen is de ZAZU slaaptrainer een leuk attribuut in de slaapkamer van zowel jongens als meisjes.

Andere leuke slaaptrainers en kinderwekkers

Misschien ben jij al langer op zoek naar de allerliefste en beste slaaptrainer voor jouw kinderen? Na het lezen van online slaaptrainer reviews en beoordelingen is het kopen van een slaaptrainer nog niet zo simpel. Hieronder vind je alternatieven voor de ZAZU sam slaaptrainer.

ZAZU Pam de pinquin slaaptrainer met bluetooth

De ZAZU Pam de pinguin slaaptrainer is een kinderwekker in de vorm van een pinguin. ZAZU borduurt met deze nieuwe slaapwekker voort op het succes van de ZAZU Sam schaap slaaptrainer. De Pam de pinguin kan in zijn geheel oplichten in het donker als bedlampje en ondersteunt bluetooth. Je kunt als ouder je telefoon koppelen met ZAZU pinguin en je kind naar sprookjes of slaapliedjes laten luisteren! De pinguin slaaptrainer Pam is er in 3 verschillende kleuren.

Alecto Baby slaaptrainer BC-100 Monkey

Van Alecto is er ook een leuke slaaptrainer. Dat is de Alecto Monkey slaaptrainer. De kinderwekker heeft de vorm van een aapje. Deze Monkey slaaptrainer is wel wat eenvoudiger uitgevoerd als de ZAZU slaaptrainers, maar vrolijkt de kinderkamer ook wel op! In de nacht kan de Alecto Baby Monkey worden gebruikt als nachtlampje. Deze slaaptrainer werkt op batterijen, dus niet op netstroom.

Andere leuke accessoires om de kinderkamer mee op te vrolijken zijn de Massive Kico Monty plafondlamp, Automoblox speelgoed auto’s en het Skip Hop speelkleed Tree Top Friends voor de allerkleinsten!

ZAZU sam schaap slaaptrainer

39,95
4

ZAZU Sam Schaap slaaptrainer

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *