ZAZU sam schaap slaaptrainer

ZAZU sam schaap slaaptrainer

Review ZAZU sam schaap slaaptrainer

Voor ouders met kleine kinderen is het welbekende situatie : in de vroege ochtenduren staat de kleine vol energie op en naast het bed van de ouders te springen. Maar papa en mama willen om 6.00 uur eigenlijk nog even slapen! De ZAZU Sam schaap slaaptrainer is een slimme kinderklok die kinderen leert wanneer het tijd is om te slapen en hoelaat je mag opstaan. De slaaptrainer is fraai vormgegeven; de ogen van Sam schaap zijn gesloten of open, afhankelijk van de ingestelde slaap- en wektijd. Het verlicht display van de ZAZU slaaptrainer is bovendien verlicht en kan dus ook dienen als nachtlampje. Verder kan de ZAZU kinderklok wekgeluiden produceren, afhankelijk van de gekozen instellingen.

ZAZU sam schaap slaaptrainer kinderklok wekker
Leren slapen met ZAZU

Sam schaap sluit in de avonduren en het display van de kinderklok kleurt donkerblauw. De ZAZU kinderwekker laat ook zien hoe lang het nog duurt voor Sam schaap zijn ogen weer opendoet en wakker is. Een half uur voordat dit gebeurt, kleurt het scherm groen en verdwijnen de twaalf kleine sterretjes een voor een. De functies en uitstraling van de ZAZU slaaptrainer leren uw kleine om pas uit bed te gaan als Sam ook wakker is. Ouders kunnen nog even lekker slapen, zonder ruw te worden gewekt op een tijdstip dat dit niet gewenst is.

Als het daadwerkelijk tijd is om op te staan, opent Sam het schaap zijn ogen, kleurt het scherm wit en komt bovendien de zon op het display tevoorschijn.

De ZAZU slaaptrainer is gemakkelijk in gebruik te nemen en doet alles geruisloos. Omdat de ZAZU kinderklok zowel op batterijen als op netstroom kan werken, is de kinderwekker ook mee te nemen op vakantie of naar een logeerpartij. Dankzij de verschillende kleuruitvoeringen is de ZAZU slaaptrainer een leuk attribuut in de slaapkamer van zowel jongens als meisjes.

Andere leuke accessoires om de kinderkamer mee op te vrolijken zijn de Massive Kico Monty plafondlamp, Automoblox speelgoed auto’s en het Skip Hop speelkleed Tree Top Friends voor de allerkleinsten!

ZAZU sam schaap slaaptrainer

39,95
4

ZAZU Sam Schaap slaaptrainer

4.0/5

Post Author: Reviewgids