difrax babyfles drinkfles s-fles starterset newborn

Difrax baby drinkfles

Review Difrax baby drinkflessen

De S-vormige Difrax babyflessen zijn met zekerheid een van de bekendste babyflesjes in Nederland. De Difrax baby drinkfles is verkrijgbaar in verschillende modellen en kleuren. In dit artikel geven we jou meer informatie over de verschillende Difrax baby drinkflessen en papflesjes waar je uit kunt kiezen! Vergelijk de Difrax babyfles sets met elkaar. Vervolgens kun je gemakkelijk je keuze maken.

Flesvoeding en borstvoeding

De S-vormige Difrax baby drinkfles is niet voor niets een van de meestgekozen babyfles oplossing in ons land. Als je in de situatie bent dat je zelf borstvoeding aan je baby kunt geven, is dat natuurlijk geweldig. Maar als borstvoeding om welke reden dan ook niet tot de mogelijkheden behoort, is flesvoeding natuurlijk een goed alternatief. En zeker als je de keuze maakt voor hoge kwaliteit baby drinkflessen zoals de ergonomisch vormgegeven S-fles. Flesvoeding geven met een Difrax baby drinkfles is namelijk ook goed te combineren met borstvoeding.

Difrax Newborn baby startpakket

Fabrikant Difrax ondersteunt alle jonge moeders bij het geven van drinkvoeding met deze Difrax S-fles starterset newborn. Dit Difrax Newborn baby startpakket is om meerdere redenen interessant. Want dit pakket bestaat namelijk uit meerdere maten S-babyflessen en fopspeentjes. Met deze speentjes kan jouw kleine dus op speelse wijze wennen aan de drink- en zuigbewegingen.

difrax newborn baby babystartpakket s-fles babyfles drinkflesjes pasgeborenen baby zuigeling review ervaring

De slimme Difrax drinkfles starter set kun je direct na de geboorte van je baby gaan gebruiken. De starter set voor nieuwgeborenen is de beste keuze.

Het S-fles babyfles ontwerp van Difrax

De S-fles draagt bij aan een ergonomisch verantwoorde houding voor de ouder. Maar nog belangrijker is, dat deze S-vorm ervoor zorgt dat de speen van de melkfles constant gevuld is met voeding en niet met lucht. De flesvorm heeft wel wat weg van de letter ‘s’, vandaar de benaming s-fles. Je baby slikt door deze vormgeving minder lucht in en heeft daardoor minder last van boertjes, spugen, buikkrampen en oorpijn. Verder is de Difrax zuigfles voorzien van een ventiel in de bodem, welke vacuüm zuigen tegengaat. Drinken aan dit baby flesje is daarom dus makkelijker dan ooit!

difrax newborn baby babystartpakket s-fles babyfles drinkflesjes pasgeborenen baby zuigeling review ervaring
Difrax papflessen wide met handvatten

Ook zijn er de Difrax XL papflessen met handvatten. Met deze handige papfles met extra grote speen opening en handvatten leert je kind vanaf 9 maanden zelfstandig drinken.

difrax baby drinkfles s-babyfles papfles wide review ervaring 310ml

De Difrax XL papfles is met name bedoeld voor het geven van bijvoorbeeld dikkere granen papvoeding. Want voor gewone babymelk is deze fles juist minder geschikt, omdat de grotere speen opening er dan voor kan zorgen dat je kindje zich sneller verslikt. Controleer voor elk gebruik van de Difrax papfles XL of het luchtgaatje in het midden van het ventiel open is. Door er enkele malen in te knijpen kun je dit snel vaststellen.

Difrax flesspeen nabestellen

Natuurlijk zijn er ook losse Difrax flesspenen die je kunt nabestellen. Hieronder vind je een namelijk al een lijstje met verschillende losse Difrax flesspenen. Bestel de Difrax flesspeen voor jouw Difrax S-fles online.

Babykamer inrichting en baby accessoires

Andere interessante artikelen die je op je zoektocht naar jou baby uitrusting kunt lezen, zijn de artikelen over de Tripp Trapp meegroeistoel, het Flexibath babybadje en de Nest cam babyfoon met camera.

Verder kun je hier een kieshulp voor baby boxen vinden, een babyfoon met camera keuzehulp en een artikel over baby- en kinderkleding van Nextdirect! Kortom; genoeg leesvoer om je verder te orienteren op jouw baby uitrusting!

Difrax baby drinkfles

23,95
4.5

Difrax newborn babyfles set

4.5/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *