difrax babyfles drinkfles s-fles starterset newborn

Difrax baby drinkfles

Review Difrax baby drinkfles

De S-vormige Difrax baby drinkfles is een van de populairste babyflesjes van Nederland. Borstvoeding is en blijft het beste voor je baby , maar flesvoeding is een goed alternatief. Zeker als je gebruik maakt van deze ergonomisch vormgegeven S-fles, is flesvoeding goed te combineren met borstvoeding. Het is ook niet iedere moeder gegeven om borstvoeding te kunnen geven. Fabrikant Difrax ondersteunt alle jonge moeders bij het geven van drinkvoeding met deze Difrax S-fles starterset newborn.

difrax baby drinkfles s-fles starterset newborn

De slimme Difrax drinkfles starter set is direct na de geboorte te gebruiken. De S-fles draagt bij aan een ergonomisch verantwoorde houding voor de ouder. Maar nog belangrijker is, dat deze S-vorm ervoor zorgt dat de speen van de melkfles constant gevuld is met voeding en niet met lucht. De flesvorm heeft wel wat weg van de letter ‘s’, vandaar de benaming s-fles. Je baby slikt door deze vormgeving minder lucht in en heeft daardoor minder last van boertjes, spugen, buikkrampen en oorpijn.

Verder is de Difrax zuigfles voorzien van een ventiel in de bodem, welke vacuüm zuigen tegengaat. Drinken aan dit baby flesje is makkelijker dan ooit! De Difrax baby flesjes zijn hier te bestellen!

Lees ook andere artikelen over het Flexibath babybadje, de Nuna Zaaz meegroeistoel en het Skip Hop speelkleed Tree Top Friends.

Difrax baby drinkfles

29,95
4.5

Difrax newborn babyfles set

4.5/5

Post Author: Reviewgids