Lümmel Laxxer design stoel

Lümmel Laxxer design stoel

Review Lümmel Laxxer design stoel

Deze Lümmel Laxxer design stoel is prima inzetbaar als lounge object, maar kan ook fungeren als bijzettafel en poef! De Lümmel stoel is ergonomisch ontworpen en heeft een handgreep, waardoor je de stoel eenvoudig kunt verplaatsen. De Lümmel Laxxer stoel is ontworpen door Hannes Weber; designer uit München. Het uitgangspunt voor zijn ontwerp is een ergonomische stoel met minimale afmetingen.

Lümmel laxxer design stoel loungemeubel

De bekleding van de Lümmel lounge stoel is gefabriceerd van polyester en een Teflon laag. De stoel is daarom makkelijk schoon te maken en stoot water / vocht af! Op het productfilmpje van de Lümmel is goed te zien hoe veelzijdig deze stoel is.

De Laxxer designstoel heeft wat grotere afmetingen dan zijn broer; de Lümmel. Afhankelijk van de ruimte en de toepassing van dit loungemeubel, kunt u kiezen voor de Laxxer of de Lümmel uitvoering van dit design zitmeubel. Mocht er een vlek op dit meubel komen, bijvoorbeeld door gemorst vocht, dan kunt u de stoel eenvoudig reinigen met een licht vochtige doek.

De Lümmel is verkrijgbaar in 10 kleurstellingen. Bestel de Lümmel design stoel direct uit voorraad voor de allerlaagste prijs!

Bekijk ook andere mooie meubels op deze website, zoals de Woood Lagos vitrinekast van grenen hout, de Biegert en Funk wandklok en barkruk Colet.

Lümmel Laxxer design stoel

259,00
3.75

Lümmel Laxxer design stoel

3.8/5

Bericht auteur: Reviewgids