Joseph Joseph Index snijplanken set

Joseph Joseph Index snijplanken set

Review Joseph Joseph snijplanken

Is jouw houten snijplank aan vervanging toe? Bleek jouw snijplank toch niet vaatwasser bestendig te zijn? Bent jij het raspende geluid van je glazen snijplank beu? Zoek jij naar snijplanken die prettig zijn in gebruik en er ook leuk uitzien? De Joseph Joseph Index 6 snijplanken set is het antwoord op deze vragen!

Joseph Joseph Index design snijplanken set
Joseph Joseph Index snijplanken set

Eindelijk is er een moderne snijplanken set die er fraai uitziet en prettig is in gebruik! De Joseph Joseph index snijplanken worden namelijk opgeborgen in een strakke snijplanken houder. De 6 snijplanken hebben ieder een eigen kleur afhankelijk van het ingrediënt dat jij wilt gaan snijden. De snijplanken zijn gefabriceerd uit onverwoestbaar polypropyleen. Deze Index snijplanken zijn bovendien licht en kunnen probleemloos jouw vaatwasser in.

Het oppervlak van elke Joseph Joseph Index 6 snijplank is verschillend. Zo is de snijplank voor het fileren en snijden van visproducten voorzien van een strook met een ruw stippelig oppervlak. Deze strook zorgt ervoor dat gladde vis bijvoorbeeld niet zomaar van de snijplank afglijdt.

De vlees snijplank heeft een handig gootje om vleesvocht in op te vangen. Over elk aspect van deze design snijplanken is door Joseph Joseph nagedacht.

Andere fraaie design snijplanken van Joseph Joseph zijn de Index Bamboo snijplanken en de Index Compact snijplanken set.

Josep Joseph Folio snijplanken set

Er is nog een hele fraaie Joseph Joseph snijplanken set die je kunt overwegen. Dat is de Joseph Joseph Folio snijplanken set.

joseph joseph snijplanken set folio met houder review kunststof snijplank

De Folio snijplanken set bestaat uit vier grote snijplanken en een houder. Net als bij de Index snijplanken set, kun je vis, vlees, kip, groente en brood op verschillende Folio snijplanken snijden. Zo kun je kruisbesmetting natuurlijk gemakkelijk voorkomen. Elke snijplank van de Folio set heeft een andere kleur en herkenbaar icoon. De vier Folio snijplanken hebben verder een gestructureerd snijoppervlak aan beide zijden. Het snijden verloopt moeiteloos! De snijplank blijft bovendien stevig op jouw tafel of aanrecht liggen, want er zitten antislip voetjes onder. Net als de Index snijplanken set is de Folio snijplanken set vaatwasserbestendig. De schone snijplanken berg je weer op in de meegeleverde snijplank houder.

De Joseph Joseph design snijplanken met houder zijn online via verschillende webwinkels en online warenhuizen te bestellen. Bovendien kun je op meerdere websites de reviews en beoordelingen van deze uitstekende snijplanken sets lezen. Het vergelijken van de prijzen en aanbiedingen is voor jou dan nog een fluitje van een cent.

Andere handige hulpjes in de keuken!

Lees ook andere artikelen over handige hulpjes voor in jouw keuken! Wat dacht je bijvoorbeeld van de mini food chopper voor het fijne snijwerk? Verder kan een RVS stoommandje je helpen om je gesneden groente te garen met behoud van alle vitaminen!

Joseph Joseph snijplanken

35,00 - 48,00
4

Joseph Joseph snijplanken set

4.0/5

Plus

  • Stevig kunststof
  • Vaatwasser bestendig
  • Modern en fris ontwerp

Bericht auteur: Reviewgids