Fatboy Headdemock hangmat

Fatboy Headdemock hangmat

Review Fatboy Headdemock hangmat

De Fatboy Headdemock hangmat staat garant voor vele uren ontspannen. Het is heerlijk relaxen in deze hangmat met standaard, welke bovendien verkrijgbaar is in verschillende vrolijke kleuren.

De Fatboy Headdemock is ruim, want hij kan plaats bieden aan maarliefst 3 personen. De hangmatten van Fatboy zijn van hoge kwaliteit. De hangmat heeft een ware comeback gemaakt in de Nederlandse achtertuin. Steeds meer gebruikers delen hun enthousiasme over deze uitstekende en zeer comfortabele hangmatten. Lees online meer positieve reviews en beoordelingen over de Fatboy Headdemoch hangmatten en jij bent ook snel overtuigd!

Fatboy Headdemock hangmat met standaard
Zoek jij de beste hangmat?

De Headdemock is niet te vergelijken met een standaard canvas hangmat. De Fatboy is namelijk stabiel, ruim, erg comfortabel en staat symbool voor het ultieme lounge gevoel! De traditionele hangmat kon alleen tussen 2 bomen of palen worden opgehangen, maar deze Fatboy Headdemock komt met een veilige standaard en is daarom op nagenoeg iedere plek te gebruiken. Overal? Ja, het is zelfs goed mogelijk om je Fatboy hangmat mee te nemen op vakantie! Met een (ingeklapte) frame afmeting van 40cm bij 140cm is de hangmat in een redelijke personenauto prima te vervoeren. Met behulp van een Headdemock cover hoes kun je jouw Fatboy hangmat beschermen op dagen dat weer minder mooi is.

Als je liever alleen in je comfortabele hangmat wilt vertoeven, kun je ook kiezen voor de Fatboy Headdepleck. Deze Fatboy hangmat is iets kleiner, maar even comfortabel! Grijp deze kans aan en doe deze zomer een heerlijk dutje in jouw eigen Fatboy hangmat! De hangmat kun je online kopen in verschillende kleuren zoals rood, petrolblauw, zand en lichtgrijs. Er is dus altijd wel een variant van deze luxe hangmat te vinden die jou echt bevalt.

Nieuw van Fatboy; de Fatboy Headdemock Superb Deluxe hangmat

Fatboy biedt nu ook de Headdemock deluxe hangmat met frame aan. Deze super comfortabele hangmat is gemaakt van waterafstotende en vuilafstotende materialen. Deze zogenaamde Sunbrella stof is bovendien heel kleurvast en verkleurt niet in het zonlicht. Deze luxe uitvoering van de Headdemock hangmat laat zich nog gemakkelijker schoonmaken en is dus weersbestendig! Daarom kun jij het hele jaar door van jouw Fatboy Superb hangmat gaan genieten.

Meer inspiratie voor de tuin

Als jij je in jouw Fatbox Headdemock hangmat hebt geinstalleerd, kijk je nog eens rond in jouw tuin. Misschien zijn er nog wel meer mooie tuinaccessoires en benodigdheden die jouw tuinbeleving compleet maken? Wat dacht je van een mooie vuurkorf of een coole houtskool barbecue? Doe meer inspiratie op en geniet deze zomer volop!

Meer loungemeubel reviews

Andere lounge meubels op deze website zijn onder andere de Chaise Longue Unwind, de L├╝mmel Laxxer design stoel en de Moree Cube led bijzettafel.

Fatboy Headdemock hangmat

385,48
4.25

Fatboy Haeddemock hangmat

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *