Fatboy Headdemock hangmat

Fatboy Headdemock hangmat

Review Fatboy Headdemock hangmat

De Fatboy Headdemock hangmat staat garant voor vele uren ontspannen. Het is heerlijk relaxen in deze hangmat met standaard, welke bovendien verkrijgbaar is in verschillende vrolijke kleuren.

De Fatboy Headdemock is ruim, want hij biedt plaats aan maarliefst 3 personen. De hangmatten van Fatboy zijn van hoge kwaliteit. De hangmat heeft een ware comeback gemaakt in de Nederlandse achtertuin. Steeds meer gebruikers delen hun enthousiasme over deze uitstekende en zeer comfortabele hangmatten.

De Headdemock is niet te vergelijken met een standaard canvas hangmat. De Fatboy is stabiel, ruim, erg comfortabel en staat symbool voor het ultieme lounge gevoel! De traditionele hangmat kon alleen tussen 2 bomen of palen worden opgehangen, maar deze Fatboy Headdemock komt met een veilige standaard en is daarom op nagenoeg iedere plek te gebruiken. Overal? Ja, het is zelfs goed mogelijk om je Fatboy hangmat mee te nemen op vakantie! Met een (ingeklapte) frame afmeting van 40cm bij 140cm is de hangmat in een redelijke personenauto prima te vervoeren.

Als je liever alleen in je comfortabele hangmat wilt vertoeven, kun je ook kiezen voor de Fatboy Headdepleck. Deze Fatboy hangmat is iets kleiner, maar even comfortabel!

Andere lounge meubels op deze website zijn de Chaise Longue Unwind, de L├╝mmel Laxxer design stoel en de Floppydisk design salontafel.

Fatboy Headdemock hangmat

398,00
4.25

Fatboy Haeddemock hangmat

4.3/5

Post Author: Reviewgids