Sola pannenset Juvia 5delig

Sola pannenset Juvia

Review Sola pannenset Juvio

Sola is een van de grootste fabrikanten van pannen, bestek en keukengerei. Van dit kwaliteitsmerk is er nu deze Sola pannenset Juvia! Via de Sola-fabriekswinkel is deze uitstekende pannenset direct uit voorraad te bestellen. Omdat de vraag naar stevige pannensets voor gebruik op gas en inductie alsmaar toeneemt, heeft de Sola fabriekswinkel voldoende pannensets voorradig. Daarom bent u ook verzekerd van een snelle levering van uw Sola pannenset.

Sola pannenset Juvia 5delig

Sola pannenset Juvia bestaat uit 5 pannen met glazen deksels. De pannen zijn gefabriceerd volgens de laatste technieken en met de beste materialen. Zo zijn de pannen opgebouwd uit een combinatie van aluminium en edelstaal (Tri-ply). Kortom; deze pannen kunnen tegen een stootje! De praktische handvaten zorgen ervoor dat u uw handen niet brandt. Ook niet als de pannen langere tijd op het gasfornuis of op uw inductie kookplaat hebben gestaan. U kunt deze pannen namelijk zowel op gas als inductie gebruiken. De pannen zijn dusdanig ontworpen, dat ze zorgen voor een efficiënt en energiebesparend kookproces, met behoud van de vitaminen en mineralen in uw gerechten!

U kunt op de Sola-fabriekswinkel website meer informatie vinden over deze kwaliteitspannen van Sola, waarop u maarliefst 10 jaar garantie ontvangt! De prijzen van de Sola-fabriekswinkel zijn ronduit spectaculair te noemen! Wel betaalt u verzendkosten om pannenset Juvia thuis te laten bezorgen. Daarentegen zult u met deze pannen koken als nooit tevoren!

Bekijk meer mooie kookpannen op onze website, zoals de BK Cuisson stoofpan en de Fissler Wokpan!

Sola pannenset Juvia

176,00
3.75

Sola pannenset Juvia

3.8/5

Plus

  • Geschikt voor gas en inductie
  • Vaatwasser bestendig
  • 10 jaar fabrieksgarantie

Post Author: Reviewgids