Sola pannenset Juvia 5delig

Sola pannenset Juvia

Deze Sola pannenset Juvia is geschikt voor inductie

Sola is een van de bekende fabrikanten van stevige pannen, bestek en keukengerei. Van dit kwaliteitsmerk is er deze Sola pannenset Juvia!

Misschien kook je nog op gas, of heb je in jouw keuken al een inductieplaat waarop je kookt. Koken op inductie wordt steeds interessanter, zeker nu de gasprijzen maar blijven stijgen. Fabrikanten van pannensets spelen op deze ontwikkelingen in. De meeste nieuwe pannensets die je in de kookwinkels en online vindt, kun je zowel op gas als op inductie gebruiken.

sola pannenset juvia 4 delig fabrieksgarantie 10 jaar review glazen deksels
Koken op gas en inductie met Sola

Een voorbeeld van een stevige pannenset waarmee je zowel op gas als op inductie aan de slag kunt, is deze pannenset Juvia. Via deze pagina is deze mooie pannenset direct te bestellen.

Sola pannenset Juvia bestaat uit 4 pannen met glazen deksels. De pannen zijn gefabriceerd volgens de laatste technieken en met de beste materialen. Zo zijn de pannen opgebouwd uit een combinatie van aluminium en edelstaal (Tri-ply). Kortom; deze pannen kunnen tegen een stootje!

De praktische handvaten zorgen ervoor dat je je handen niet brandt. Ook niet als de pannen langere tijd op het gasfornuis of op de inductie kookplaat hebben gestaan. De Juvia pannen zijn zo ontworpen, dat ze zorgen voor een efficiënt en energiebesparend kookproces. Daarbij blijven de vitaminen en mineralen in jouw gerechten behouden!

Je kunt op internet meer informatie vinden over deze kwaliteitspannen van Sola, waarop je maarliefst 10 jaar garantie ontvangt! Nadat pannenset Juvia bij jou thuis is bezorgd, zul je met deze pannen koken als nooit tevoren!

Bekijk meer mooie kookpannen en keukengerei op deze website, zoals de BK Cuisson stoofpan, Fissler Wokpan en de Ikea kruiden vijzel met kom!

Koken op inductie is een goede manier om kosten te besparen. Kijk op deze pagina voor meer bespaartips.

Sola pannenset Juvia

262,90
4

Sola pannenset Juvia

4.0/5

Plus

  • Geschikt voor gas en inductie
  • Vaatwasser bestendig
  • 10 jaar fabrieksgarantie

Bericht auteur: Reviewgids