Buoq Axis bluetooth headphone speaker

Buoq Axis bluetooth headset en speaker

De Buoq Axis bluetooth headset met speaker wordt misschien wel de hit van dit najaar!

Voor bijna iedereen zal Buoq nog onbekend zijn, maar daar kan heel snel verandering in gaan komen. Deze Spaanse firma heeft namelijk voor dit najaar een interessante bluetooth koptelefoon en speaker (Buoq Axis bluetooth headset) aangekondigd.

De Buoq Axis bluetooth headset is een bluetooth headphone en bluetooth speaker in één! Ja; je leest het goed! De hoofdtelefoon laat zich als iedere welbekende bluetooth audioheadset dragen. Maar door de oorkussens naar buiten te draaien, kunnen deze headphones ook worden ingezet als bluetooth luidspreker.

Buoq Axis bluetooth headphone speaker
foto : switchaction.com

Misschien gaat de Buoq Axis koptelefoon er wel voor zorgen dat we niet langer meerdere muziek-apparaten met ons meezeulen. De Buoq Axis 3-in-1 headphones maken losse bluetooth speakers en boxen overbodig!

Voor nu gaat het om een startup en is het nog niet zeker dat de Buoq Axis headphones ook in Nederland verkrijgbaar worden. Echter is het streefbedrag al ruim overschreden en dat zou betekenen dat de headset er ook echt gaat komen.

Het is natuurlijk wel een heel leuk idee dat je je muziek op je hoofdtelefoon op ieder moment kunt delen met je vriendengroep. En dat door met een simpele beweging de oorkappen naar buiten te roteren. Een feestje bouwen wordt zo wel echt een makkie!

Het audiovermogen van de Axis bluetooth speaker box zou ruim voldoende moeten zijn om een mooi feestje te kunnen bouwen.

De Axis bluetooth headphones zouden voor ongeveer 149,00 dollar in de winkels moeten komen te liggen. De verkoopprijs voor de EU regio is op dit moment nog niet bekend.

Als je geen zin hebt om tot het najaar te wachten op deze Buoq headphones, kun je natuurlijk ook een andere goede bluetooth headphone kopen. Zo zou je kunnen denken aan een Beats Studio3, een Bose headphone of een JBL Live koptelefoon.

Buoq Axis bluetooth headset en speaker

4.5

Headphones en BT speaker in 1

4.5/5

Post Author: Reviewgids