buoq axis headphone draadloze koptelefoon speaker 3in1 hoofdtelefoon bluetooth ivory

Buoq Axis bluetooth headset en speaker

De Buoq Axis bluetooth headset met speaker wordt de hit van 2020!

Voor bijna iedereen zal Buoq nog onbekend zijn, maar daar kan heel snel verandering in gaan komen. Deze Spaanse firma heeft namelijk een interessante bluetooth koptelefoon en speaker (Buoq Axis bluetooth headset) geintroduceerd.

De Buoq Axis bluetooth headset is een bluetooth headphone en bluetooth speaker in één! Ja; je leest het goed! De hoofdtelefoon laat zich als iedere welbekende bluetooth audioheadset dragen. Maar door de oorkussens naar buiten te draaien, kunnen deze headphones ook worden ingezet als bluetooth luidspreker.

Buoq Axis bluetooth headphone speaker
foto : switchaction.com

Misschien gaat de Buoq Axis koptelefoon er wel voor zorgen dat we niet langer meerdere muziek-apparaten met ons meezeulen. De Buoq Axis 3-in-1 headphones maken losse bluetooth speakers en boxen overbodig!

Buoq Startup

Lange tijd ging het om een startup en was het nog niet zeker dat de Buoq Axis headphones ook in Nederland verkrijgbaar zouden worden. Echter werd het streefbedrag al heel snel ruim overschreden. Daarom was het duidelijk dat deze revolutionaire headset er ook echt ging komen.

Het is natuurlijk wel een tof idee dat je je muziek op je hoofdtelefoon op ieder moment kunt delen met je vriendengroep. En dat door met een simpele beweging de oorkappen naar buiten te roteren. Een feestje bouwen wordt zo wel echt een makkie!

buoq axis headphone draadloze koptelefoon speaker 3in1 hoofdtelefoon bluetooth headset grey

Het audiovermogen van de Axis bluetooth speaker box zou ruim voldoende moeten zijn om een mooi feestje te kunnen bouwen. De Buoq Axis draadloze over-ear koptelefoon is verkrijgbaar in de kleuren zwart, grijs en Ivory. De Buoq koptelefoon heb je in maximaal 3 uur helemaal opgeladen, waarna je er de hele dag plezier van hebt. Ook wanneer je de Buoq Axis als draadloze speaker tijdens je feestje gebruikt, kun je 4 uur lang uit je dak gaan!

Natuurlijk kun je als alternatief voor de Buoq ook andere goede bluetooth headphones kopen. Zo zou je kunnen denken aan een Beats Studio 3, een Bose headphones 700 of een JBL Live 650 koptelefoon.

Lees ook de artikelen over de Tile Pro bluetooth tracker, de Apple Airpods draadloze oortjes en de hippe Crosley Cruiser platenspeler.

Buoq Axis bluetooth headset en speaker

139,00
4.5

Buoq Headphones + BT speaker

4.5/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *