bijzettafel Cube Moree led

Lounge meubel Cube Moree led

Review bijzettafel Cube Moree led

Deze fraaie verlichte bijzettafel van Moree willen wij u niet onthouden! Als u op zoek bent naar een unieke bijzettafel voor binnen of buiten, dan is de Moree Cube LED een hele mooie productoplossing! Lounge meubel Cube Moree led ontvangt u standaard met een afstandbediening waarmee u de kleur en helderheid van de bijzettafel kunt aanpassen.

lounge meubel cube moree led

De Moree Cube is van stevig kunststof gemaakt en is spatwaterdicht volgens een IP44 normering. Deze LED bijzettafel is dus ook buiten inzetbaar! Creëer de gewenste sfeer en tover uw saaie terras om in een moderne en aangename loungeplek! Lounge meubel Cube Moree kunt u aansluiten met de stroomkabel van 5 meter lang.

Met zijn afmetingen van 44 cm breedte x 45 cm hoogte x 44 cm lengte is deze led cube geen enorm grote bijzettafel, maar u kunt de Moree led cube wel op allerlei manieren inzetten. De cube fungeert prima als bijzettafeltje, maar ook als zitje of als decor / sfeermaker in de tuin of slaapkamer!

Overigens zijn er ook draadloze design led bijzettafels van Moree leverbaar, welke zijn voorzien van een accu. Niet alleen in huis, maar ook in horeca gelegenheden kunnen de Moree Ora loungetafels uitstekend dienst doen!

Wilt u meer sfeerbepalende ledverlichting toepassen in huis? Kijkt u dan ook eens naar de Philips Hue ledverlichting die u met behulp van uw smartphone kunt bedienen.

Lounge meubel Cube Moree led

269,00
4.5

Lounge meubel Cube Moree

4.5/5

Plus

  • Binnen en buiten te gebruiken
  • Bedraad en draadloos leverbaar
  • Multifunctioneel

Bericht auteur: Reviewgids