Google Nest learning thermostat

Google Nest slimme thermostaat

Review Google Nest slimme thermostaat

Als jij op zoek bent naar een slimme thermostaat die je via een app op je smartphone kunt bedienen, dan heeft Google de Nest thermostat voor je! De Google Nest learning thermostat programmeert zichzelf en past de temperatuur aan op basis van jouw gewoonten. Zo kan het zomaar gebeuren dat de Nest thermostaat de temperatuur al voor jou naar boven heeft bijgesteld op een tijdstip waarop je dit normaal gesproken zelf zou doen. De Google Nest – nu ook leverbaar als E Nest, kan dit bijvoorbeeld automatisch voor jou doen bij thuiskomst of in de ochtend als je opstaat. De Google Nest slimme thermostaat kan de verwarming ook automatisch lager zetten als je niet thuis bent.

Zelflerende Google E Nest thermostaat die energie bespaart

De slimme thermostaat Google E Nest kun je aanmelden op je wifi-netwerk, zodat je deze simpel kunt bedienen met je laptop, tablet of smartphone. Dat kan dus ook vanaf je werk of op je vakantieadres! Verder stelt de Google Nest maandelijks een rapport op over jouw energieverbruik. Energie besparen wordt voor jou zo wel heel gemakkelijk!

Google Nest Protect rookmelder
Google Nest Protect rookmelder

Een ander handig apparaatje, verkrijgbaar bij de Nest, is de Google Nest Protect rookmelder. Deze rookmelder en koolmonoxide melder vertelt jou in gesproken woord als er rook of koolmonoxide is gedetecteerd. De storende pieptonen van de bekende rookmelder zijn in de Nest Protect vervangen door een aangename vrouwenstem. Ook de Nest Protect kun jij via wifi en internet op afstand bedienen.

Works with Nest

Omdat Google de software van de Google Nest apparatuur voortdurend doorontwikkelt via het ‘Works with Nest’ programma, kun je je Google Nest thermostaat met meer huishoudelijke apparaten laten samenwerken. Zo kan de Google Nest rookmelder ook Philips Hue lampen aansturen als er sprake is van een alarm melding. Jouw Philips Hue ledverlichting gaat op dat moment rood knipperen.

Google nest e learning thermostat slimme thermostaat met smartphone app works with nest
Google E Nest

De Nest-thermostaat wordt steeds slimmer en kan binnenkort ook gaan samenwerken met wasmachines en koelkasten van bekende merken. Aangezien de Nest learning thermostat detecteert of gebruikers thuis zijn of niet, kan deze informatie worden gedeeld met de koelkast zodat die naar een energiebesparende modus kan schakelen. Google werkt op dat vlak samen met onder andere LG en Whirlpool.

Naar de Google Nest learning Thermostat (3e generatie)

De Google Nest E learning Thermostat met installatiehulp!

Google Nest slimme thermostaat

189,00
4.5

Slimme thermostaat

4.5/5

Plus

  • Slimme thermostaat
  • Energie besparen
  • Koppelen met andere Nest producten

Bericht auteur: Reviewgids