Yealink W52P VoIP dect telefoon

Yealink W52P VoIP dect telefoon

Review Yealink W52P VoIP dect telefoon

Bent u ZZP’er, heeft u een klein bedrijf en maakt u momenteel nog gebruik van een vaste analoge telefoonaansluiting? Dan is deze Yealink W52P ip dect telefoon de ideale overstap naar een IP telefoon systeem zonder hoge telefoonrekeningen! De YeaLink W52P sip voip telefoon is een gebruiksvriendelijke draadloze dect telefoon.

De basisset bestaat uit een IP basisstation en een handset. De Yealink telefoon is uitbreidbaar tot maximaal 5 handsets. Maar de grootste voordelen zitten aan technische kant. Het is met deze Yealink telefoons mogelijk om tot 4 gelijktijdige telefoongesprekken te voeren. Als uw bedrijf verschillende afdelingen heeft, is het mogelijk om iedere afdeling een eigen telefoonnummer (SIP account) toe te wijzen. Of u kunt, ondanks dat u slechts 1 telefoon heeft, bereikbaar zijn via twee telefoonnummers! 

Het draadloze bereik van de Yealink W52P ip dect telefoon is ongeveer 50 meter en de maximale spreektijd is 10 uur. Als u nog geen hosted voip provider heeft, dan kunt u deze Yealink toepassen bij iedere VoIP leverancier die u SIP gegevens kan verstrekken. Deze SIP gegevens van uw VoIP account kunt u vervolgens in de Yealink telefoon laden. De YeaLink W52P dect telefoon laat zich eenvoudig installeren via een webbrowser. Als u zich aanmeldt bij een voip provider kan het ook via zogenaamde auto-provisioning. In dat geval helpt uw voip provider u om met de telefoon(s) aan het werk te kunnen gaan.

In het telefoonboek van de W52P kunt u wel 500 telefoonnummers opslaan. Deze handige Yealink draadloze telefoon zorgt ervoor dat uw bedrijf kan groeien, maar dat de belkosten zo laag mogelijk blijven. Overstappen van analoge of IDN naar VoIP telefonie wordt zo wel heel eenvoudig!

Andere handige electronica op deze website is de Google Nest slimme thermostaat, de iKettle wifi waterkoker en de Oystermouse.

Post Author: Reviewgids