Yealink W52P VoIP dect telefoon

Yealink W52P VoIP dect telefoon

De Yealink W52P VoIP dect telefoonset helpt jou om heel eenvoudig de overstap te maken van analoge telefonie naar voip dect telefonie.

Ben jij ZZP’er? Heb je een klein bedrijf en maak je momenteel nog gebruik van een standaard analoge telefoonaansluiting? Deze Yealink W52P ip dect telefoon is een gebruiksvriendelijke draadloze voip telefoon waarmee jij direct kunt besparen op je belkosten! De Yealink W52P dect telefoon met draadloze handset is de ideale overstap naar voip IP telefonie zonder hoge telefoonrekening! De YeaLink W52P sip voip dect telefoonset bestaat uit een Yealink basisstation en een draadloze handset.

De Yealink W52P handset aanmelden op het dect basisstation

Op het W52P IP telefoon basisstation kun je de draadloze handset aanmelden. De Yealink W52P voip dect telefoon is uitbreidbaar tot maximaal 5 draadloze handsets. Maar de grootste voordelen zitten aan technische kant. Het is met deze Yealink telefoons mogelijk om tot 4 gelijktijdige telefoongesprekken te voeren. Als jouw bedrijf verschillende afdelingen heeft, is het mogelijk om iedere afdeling een eigen telefoonnummer (SIP account) toe te wijzen. Of je kunt ervoor kiezen om bereikbaar zijn via twee verschillende telefoonnummers!  

Het draadloze bereik van de Yealink W52P ip dect telefoon is ongeveer 50 meter in een woning of kantoor. De maximale spreektijd van de Yealink handset is maarliefst 10 uur. Heb jij op dit moment nog geen hosted voip provider? Geen probleem! Je kunt deze Yealink voip telefoonset namelijk gemakkelijk combineren met iedere VoIP leverancier die jou SIP gegevens kan verstrekken. Deze SIP gegevens van je VoIP account kun je vervolgens in de Yealink telefoon laden. De handleiding of manual van de Yealink W52P voip dect telefoon helpt jou verder op weg!

De Yealink voip telefoon instellen

Het Yealink dect basisstation kun je eenvoudig installeren via een internet webbrowser programma. Wanneer jij je aanmeldt bij een voip provider, kan de installatie ook voor je worden verzorgd op afstand. Dat wordt auto-provisioning genoemd. Jouw voip provider neemt jou het werk uit handen en helpt je om de voip telefoon te installeren, zodat je aan het werk kunt gaan!

In het telefoonboek van de W52P handset kun je wel 500 telefoonnummers en namen opslaan. Deze handige Yealink draadloze telefoon zorgt ervoor dat jouw bedrijf snel kan groeien, maar dat de belkosten zo laag mogelijk blijven. Overstappen naar VoIP telefonie wordt met de Yealink voip dect telefoon wel heel eenvoudig! Voip bellen doe jij vanaf morgen met jouw Yealink W52P set.

De ervaringen met Yealink voip telefoons

Inmiddels heeft Yealink in Nederland een uitstekende reputatie opgebouwd met stevige en gebruiksvriendelijke voip telefoontoestellen. Voorbeelden van succesvolle en goed beoordeelde Yealink telefoons zijn de Yealink T41S, de Yealink T42S en de Yealink T46S. Op internet kun je veel reviews en positieve beoordelingen lezen over de Yealink voip telefoons. De Yealink telefoons zijn een goed alternatief voor de welbekende voip telefoons van Gigaset.

Als je op zoek bent naar een stevige dual sim mobiele telefoon, bekijk dan eens de Cat B35 mobiele telefoon.

Lees ook de artikelen over de Google Nest slimme thermostaat, de iKettle wifi waterkoker en de Oystermouse.

Yealink W52P VoIP dect telefoon

76,50
4

Yealink W52P voip

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *