Woood Lagos buffetkast grenen

Woood Lagos vitrinekast

Review Woood Lagos vitrinekast

Deze stevige vitrinekast, genaamd Woood Lagos, is gefabriceerd uit massief grenen hout. De vitrinekast heeft klassieke lijnen en is voorzien van schuifdeuren en lades. Op de stevige grenen planken kunt u uw mooiste servies en glaswerk tentoon stellen! Winkelkast Lagos is verkrijgbaar in wit met grijs binnenwerk of in grijs met wit binnenwerk.

Lagos vitrinekast Woood

De deuren van de Lagos vitrinekast zijn voorzien van veiligheidsglas. Zonder technische voorkennis is deze servieskast van Woood eenvoudig thuis op te bouwen. Vitrinekast Lagos maakt absoluut een soliede indruk. Het gebruikte grenen hout heeft een gecontroleerde herkomst en draagt het FSC keurmerk. De combinatie van klassieke lijnen en eigentijdse kleurstellingen zorgt ervoor dat winkelkast Lagos zowel in klassieke als in moderne interieurs op zijn plaats is!

De Lagos buffetkast heeft de afmetingen 215 cm x 166 cm x 48 cm. Omdat de Lagos vitrinekast als bouwpakket wordt geleverd, kan de kast daarom op iedere gewenste locatie in elkaar worden gezet. De Woood kast kunt u als servieskast, winkelkast en opbergkast gebruiken. Winkelkast Lagos is verrassend geprijsd en online te bestellen.

Van merklabel Woood zijn er diverse andere moderne meubelstukken te koop waarmee u uw interieur verder vorm kunt geven.

Andere design meubels op deze website zijn de L├╝mmel Laxxer stoel, de Floppydisk salontafel en de Cube Moree led bijzettafel.

Woood Lagos vitrinekast

844,00
4.25

Woood Lagos buffetkast

4.3/5

Bericht auteur: Reviewgids