Chicco Next 2me baby wieg

Chicco Baby co-sleeper wiegje

Het Chicco Baby co-sleeper wiegje is een aanschuifbedje dat ervoor zorgt dat je als ouder dicht bij je baby kunt slapen. Zonder tussenafstand wordt het met deze co-sleeper wieg mogelijk om samen met je baby heerlijk te slapen. Het samen slapen met de baby draagt bij aan het gevoel van veiligheid. Van nature wil je dat gevoel van geborgenheid graag aan je kinderen meegeven. Lees meer over deze next to me co-sleeper in deze review.

Voor jonge ouders is er niets fijners dan samen veilig en comfortabel te kunnen slapen. Je kleine baby kan zo dicht bij mama en papa zijn. Bovendien kan je kindje zo wennen aan het dag en nacht ritme. Losse wiegjes en ledikantjes zijn overigens ook wel naast het bed van de ouders te plaatsen. Maar vaak genoeg ontbreekt hiervoor de ruimte en is er toch sprake van een zekere afstand.

Het Chicco Baby co-sleeper wiegje biedt voor deze belangrijke eerste fase een veilige en prettige oplossing. De Chicco Baby Next2Me wieg stelt je als ouder in staat om je kleine baby dicht in de buurt van de ouders. Ook voor het geven van borstvoeding of flesvoeding en het verschonen van de luier is het praktisch als de baby dichtbij is. Tegelijkertijd ligt je baby wel heerlijk in het warme aanschuifbedje!

De Chicco Baby co-sleeper next to me is een betaalbare en praktische wieg van lichte materialen. De baby wieg kun je eenvoudig monteren. Als de bekleding van het wiegje toe is aan een wasbeurt, is dat ook geen punt. Je kunt deze supersnel van de Co-sleeper wieg verwijderen en grondig reinigen.

Veilig gebruik maken van je co-sleeper wieg of aanschuifbedje

Overweeg je de Chicco Next2Me co-sleeper te kopen? De co sleeper is er in meerdere uitvoeringen, waaronder de Chicco chick to chick, next to me pearl en next to me dream. Let bij het in gebruik nemen op de volgende punten:

  • Gebruik alleen een bedje mét een tussenhekje en sluit dat ’s nachts. Zo voorkom je dat je baby per ongeluk in het ouderlijk bed belandt terwijl je slaapt.
  • Let op de algemene veiligheidseisen van een ledikant of wieg.
  • Let er ook op dat het aanschuifbedje goed kan worden vastgemaakt. Dat kan aan een ledikant of boxspring. Maar wel op zo’n manier dat jouw matras en het babymatras zonder spleet aansluiten.
  • Als je het hekje overdag niet sluit, houd dan steeds toezicht op je baby.
  • Gebruik (bijbehorende) hoofdbeschermers niet, dat kan de ademhaling van je baby belemmeren.
  • Tot welke leeftijd je een co-sleeper kan gebruiken is per kindje verschillend. Stap over op een groter en hoger bedje zodra je baby probeert te zitten of staan.
  • Gebruik géén co-sleepers voor tweelingen. Meer dan één kind in een bedje vergroot het risico op wiegendood.
  • Raadpleeg voor meer informatie de website van de consumentenbond
Goed geteste co-sleeper wiegjes en co-slaap babybedjes

Zoek jij naar een alternatief voor de Chicco baby co-sleeper? Hieronder vind je andere co-sleeper baby wiegjes die positief worden beoordeeld en jouw baby een absoluut veilige slaapplaats kunnen bieden!

Bednest Co-slaap baby wiegje
bednest co slaap baby wieg co sleeper en reiswiegje veilig samen slapen en positief getest

Er zijn online veel positieve reviews en beoordelingen te vinden over het Bednest Co-sleeping baby wiegje. Deze veilige en stevige co-sleeper baby wieg kun je ook als vrijstaande baby wieg en als reiswiegje gebruiken!

Dit Bednest co-sleeper baby wiegje wordt ook als aanschuifbedje en reiswieg aangeboden. Het is een stevig en mooi vormgegeven aanschuifbedje waarin jouw baby heerlijk kan slapen. Bekijk de details van dit co-sleeping Bednest wiegje.

Lees ook de artikelen over het kiezen en kopen van een babybox, de Nest Cam babyfoon en het Skip Hop speelkleed.

Chicco Baby co-sleeper wiegje

219,00
4

Chicco Baby co-sleeper wiegje

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *