Chicco Next 2me baby wieg

Chicco Baby co-sleeper wiegje

Het Chicco Baby co-sleeper wiegje zorgt ervoor dat ouders dicht bij hun baby kunnen slapen. Zonder tussenafstand wordt het met deze co-sleeper wieg mogelijk om samen met je baby heerlijk te slapen. Het samen slapen met de baby draagt bij aan het gevoel van veiligheid dat ouders aan kinderen van nature willen meegeven.

Voor mama’s, papa’s (en de kleine baby) is niets fijner dan samen veilig en comfortabel te kunnen slapen. Een kleine baby kan zo dicht bij de moeder en vader zijn en wennen aan het dag-en-nacht-ritme. Losse wiegjes en ledikantjes zijn ook wel naast het bed van de ouders te plaatsen. Maar vaak genoeg ontbreekt hiervoor de ruimte en is er toch sprake van een zekere afstand.

Het Chicco Baby co-sleeper wiegje biedt voor deze eerste belangrijke periode een veilige oplossing. Een ander groot voordeel van de Chicco Baby Next 2 Me wieg is dat de kleine baby dicht in de buurt van de ouders. Ook voor het geven van borstvoeding en het verschonen van de luier is het praktisch als de baby dicht bij de ouders is, maar wel in zijn/haar eigen warme babywiegje ligt.

De Chicco Baby co-sleeper is een betaalbare en praktische wieg van lichte materialen. De baby wieg is eenvoudig te monteren en de bekleding van het wiegje kan snel worden verwijderd wanneer deze gereinigd moet worden.

Chicco Baby co-sleeper wiegje

4

Chicco Baby co-sleeper wiegje

4.0/5

Post Author: Reviewgids