Gardena Sileno City robot grasmaaier

Gardena robotmaaier

Review Gardena robotmaaiers

Heeft u een groot gazon? Kost handmatig grasmaaien teveel energie, of is uw tuin zo ingedeeld dat handmatig maaien tijdrovend is? De Gardena robotmaaiers bieden uitkomst. Deze professionele robotmaaiers staan garant voor een strak en keurig gemaaid gazon! De Gardena robotmaaier Sileno serie bestaat uit de Sileno City 250 en 500 voor kleinere gazons tot 500m2 en de Sileno 1000, 1250 en 1600 voor grotere gazons. Deze robotmaaiers zijn alle van hoge kwaliteit en laten uw gazon er netter uitzien dan ooit tevoren. 

Gardena Sileno City serie robotmaaier
Gardena Sileno City robotmaaier

U kunt het maaigebied van de Gardena robotmaaiers uitzetten met behulp van de meegeleverde grensdraad en haringen. De Gardena robotmaaiers beschikken over handige extra functies ten opzichte van andere merken robotmaaiers. De Gardena robot grasmaaier maait een grotere oppervlakte van uw gazon in kortere tijd en biedt de mogelijkheid om maaipauzes in te plannen. Tijdens deze maaipauzes kunt u ongestoord gebruik maken van uw tuin.

De Gardena Sileno 1600 robotmaaier is momenteel de meest krachtige uitvoering en kan op gazons tot 1600m2 worden ingezet. Alle Gardena robotmaaiers keren automatisch terug naar hun laadstation als de accu leeg begint te raken.

Voor tuinen of gazons die meer obstakels of ongewone structuren bevatten, zijn de Sileno 1250 en Sileno 1600 het meest geschikt. U kunt de robotmaaiers vaker naar deze locaties toesturen, zodat ook deze gedeelten vakkundig worden gemaaid. Een ander technisch verschil tussen de Gardena robotmaaiers en andere merken robotmaaiers is de kwalitatief betere maaischijf. Omdat de onderschijf gelagerd is, biedt deze een betere bescherming voor de messen. Daarmee kunt u de maaimessen langer gebruiken en ligt het stroomverbruik lager.

Bekijk meer handige electronica op deze website, zoals Philips Hue led sfeerverlichting, de iKettle slimme waterkoker en de Google Nest slimme thermostaat.

Gardena robotmaaier

4

Gardena robotmaaier

4.0/5

Plus

  • Modelkeuze naar gazon oppervlakte
  • Altijd een prachtig gemaaid gazon
  • Mogelijkheid tot instellen maaipauzes

Min

  • Diefstal gevoelig
  • Hogere prijs t.o.v. traditionele grasmaaier

Bericht auteur: Reviewgids