bk braadpan Cuisson

BK braadpan Cuisson

Review BK braadpan Cuisson

Bent u ook op zoek naar zo’n degelijke, onverwoestbare braadpan? Zo’n braadpan die vroeger op grootmoeders fornuis stond? BK levert deze traditionele gietijzeren Cuisson braadpan! De materiaalkeuze spreekt voor zich; robuuster kan het niet!

De geemailleerde gietijzeren braadpan wordt geleverd met deksel en is geschikt voor koken op inductie en gas. Bovendien kan deze braadpan in de oven! Heerlijk als u uw stukje kwaliteitsvlees rustig wilt laten garen. Of wat dacht u van een heerlijk hollands stoofpotje? Na gebruik kan uw BK Cuisson pan gewoon in de vaatwasser.

Braden is niet meer hetzelfde met deze oerdegelijke braadpan van BK. De BK Cuisson pannenserie is op verschillende plaatsen te koop. De pannen zijn in verschillende formaten en kleurstellingen verkrijgbaar.

De BK Cuisson pan is geen lichte pan. Deze stoofpan is van massief gietijzer en is daarom heel geschikt om stoofvlees en andere gerechten langzaam op laag vuur te laten garen. Zo komen de smaken van de ingredienten het beste tot hun recht! De gekozen materialen maken het ook mogelijk om de pan in uw oven of magnetron te plaatsen.

Andere mooie kookpannen op deze website zijn de Fissler wokpan en de Sola pannenset Juvia. Profiteer vandaag nog van deze pannenset aanbiedingen. Ook kunt u eens kijken naar de fraaie Philips broodroosters.

bk braadpan Cuisson

3.75

BK braadpan Cuisson

3.8/5

Bericht auteur: Reviewgids