Vierkante picknicktafel

Inklapbare picknicktafel en tuinbank

Review inklapbare picknicktafel en tuinbank

Deze innovatieve houten picknicktafel is niet alleen stevig en mooi om te zien; hij is bovendien inklapbaar en verandert dan in een stijlvolle tuinbank! Deze inklapbare picknicktafel is bijzonder interessant voor iedereen die een kleinere tuin of een balkon heeft. Ingeklapt is de tuinbank bijzonder comfortabel en een echte eyecatcher.

Bij mooi weer kan de tuinbank in een oogwenk worden omgetoverd in een gezellige picknicktafel. Ideaal voor buiten eten, een feestje of een borrelavond! Deze fraaie picknicktafel en tuinbank in één is vanzelfsprekend gemaakt van stevig hout en daarmee bestand tegen weersinvloeden. Dit moderne tuinmeubel lijkt dé hit van deze zomer te gaan worden. In diverse woonprogramma’s is reeds aandacht besteed aan deze trendy inklapbare picknicktafel.

De tuinbank en picknicktafel is ook in een gemeenschappelijke tuin of een patiotuin prima op zijn plaats. De tuinbank zit prima en dankzij het gebruik van natuurlijk materiaal als hout, past dit tuinmeubel in ieder type tuin. Is het gezellig en nog lang geen tijd om naar binnen te gaan? Dan is de bank zo omgetoverd in de picknicktafel. Decoreer deze mooie tafel en bank met een kaarsplateau, sfeerverlichting en kussens voor het lounge effect!

Vierkante picknicktafel

Andere leuke picknicktafels zijn de vierkante picknicktafel en de ronde picknicktafel.

Inklapbare picknicktafel en tuinbank

4.5

Inklapbare picknicktafel

4.5/5

Plus

  • Geimpregneerd hout
  • Ook voor balkon of patiotuin

Post Author: Reviewgids