inklapbare en opvouwbare picknicktafel en tuinbank

Inklapbare picknicktafel en tuinbank

Deze houten picknicktafel van Woodkit is niet alleen stevig en mooi om te zien. Deze picknicktafel van vurenhout is namelijk inklapbaar en verandert dan zo in een stijlvolle tuinbank! Deze inklapbare picknicktafel en tuinbank is interessant voor iedereen met een kleine tuin of een balkon. Eenmaal opgevouwen is de tuinbank heel comfortabel en een echte eyecatcher.

Bij mooi weer kun je de tuinbank in een oogwenk uitvouwen tot een gezellige picknicktafel. De opvouwbare picknicktafel is ideaal voor buiten eten, een feestje of een borrelavond! Deze fraaie picknicktafel en tuinbank in één is gemaakt van stevig vurenhout en bestand tegen weersinvloeden. Dit moderne tuinmeubel lijkt dé hit van deze zomer te gaan worden.

Andere mooie picknicktafels

Tuinbanken en picknicktafels zijn ook in een gemeenschappelijke tuin of een patiotuin prima op hun plaats. Natuurlijk materiaal als hout zorgt ervoor dat dit tuinmeubel in elke tuin past. Is het gezellig en nog lang geen tijd om naar binnen te gaan? Dan is de picknicktafel een fijne plek om buiten te eten. Decoreer jouw picknicktafel met een kaarsplateau, sfeerverlichting, een tafelklem en kussens voor het lounge effect!

Talen vierkante picknicktafel 195 x 195 centimeter vurenhout

Hieronder vind je een opsomming van andere leuke en opvallende picknicktafels :

Verder kun je op deze website meer leuke attributen vinden die jouw tuin mooi maken. Vervolgens zul je merken dat je meer en meer tijd in je tuin gaat doorbrengen. Met een trampoline voor de kinderen en een barbecue voor de innerlijke mens is jouw zomer gegarandeerd een succes!

Lees ook de artikelen over de Van der Leeden tafelklem, de picknickmand voor 4 personen, de Fatboy Headdemock hangmat en de EVE Aqua smart water controller.

Inklapbare picknicktafel en tuinbank

4.5

Inklapbare picknicktafel

4.5/5

Plus

  • Geimpregneerd hout
  • Ook voor balkon of patiotuin

Post Author: Reviewgids

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *