inklapbare en opvouwbare picknicktafel en tuinbank

Inklapbare picknicktafel en tuinbank

Deze houten picknicktafel van Woodkit is niet alleen stevig en mooi om te zien. Deze picknicktafel van vurenhout is namelijk inklapbaar en verandert dan zo in een stijlvolle tuinbank! Deze inklapbare picknicktafel en tuinbank is interessant voor iedereen met een kleine tuin of een balkon. Eenmaal opgevouwen is de tuinbank heel comfortabel en een echte eyecatcher.

Bij mooi weer kun je de tuinbank in een oogwenk uitvouwen tot een gezellige picknicktafel. De opvouwbare picknicktafel is ideaal voor buiten eten, een feestje of een borrelavond! Deze fraaie inklapbare picknicktafel en tuinbank in één is gemaakt van stevig vurenhout en bestand tegen weersinvloeden. Dit moderne tuinmeubel lijkt dé hit van deze zomer te gaan worden.

Andere mooie vierkante, ronde en lange picknicktafels

Tuinbanken en picknicktafels zijn ook in een gemeenschappelijke tuin of een patiotuin prima op hun plaats. Natuurlijk materiaal als hout zorgt ervoor dat dit tuinmeubel in elke tuin past. Is het gezellig en nog lang geen tijd om naar binnen te gaan? Dan is de picknicktafel een fijne plek om buiten te eten. Decoreer jouw picknicktafel met een kaarsplateau, sfeerverlichting, een tafelklem en kussens voor het lounge effect!

Talen vierkante picknicktafel 195 x 195 centimeter vurenhout
Je houten picknicktafel beschermen tegen regenwater

Als je ervoor kiest een houten picknicktafel te kopen, zul je merken dat met name regenwater heel slecht is voor je picknicktafel. Kleinere en lichtere houten picknicktafels kun je tijdelijk binnen plaatsen in de wintermaanden. Je moet er dan natuurlijk wel de nodige bergruimte voor hebben waar je jouw picknicktafel kunt beschermen tegen vochtschade.

Als je geen mogelijkheid hebt om de picknicktafel te stallen, let er dan op dat de tafel goed geimpregneerd is. Wanneer dit bij het kopen van de picknicktafel nog niet zo is, kun je dit natuurlijk ook zelf doen. Als het hout geimpregneerd is, zal het hout langer sterk blijven en kun je jarenlang van je houten picknicktafel genieten!

Hieronder vind je andere leuke en opvallende picknicktafels :

Verder kun je op deze website meer leuke attributen vinden die jouw tuin mooi maken. Vervolgens zul je merken dat je meer en meer tijd in je tuin gaat doorbrengen. Met een trampoline voor de kinderen en een barbecue voor de innerlijke mens is jouw zomer gegarandeerd een succes!

Lees ook de artikelen over de Maximavida tafelklem, de picknickmand voor 4 personen, de Fatboy Headdemock hangmat en de EVE Aqua smart water controller.

Inklapbare picknicktafel en tuinbank

4.5

Inklapbare picknicktafel

4.5/5

Plus

  • Geimpregneerd hout
  • Ook voor balkon of patiotuin

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *