Wifi-Thermostaat Honeywell Evohome

Wifi-Thermostaat Honeywell Evohome

Review Wifi-Thermostaat Honeywell Evohome

Wil jij de temperatuur in huis op een slimme manier kunnen afregelen? Dan is de Honeywell Evohome draadloze wifi thermostaat vast iets voor jou. Deze slimme Wifi-Thermostaat Honeywell Evohome is in korte tijd heel populair geworden in Nederland.

De Honeywell Evohome slimme thermostaat bedien je met behulp van de handige app op je iOS of Android smartphone. De draadloze Evohome kan de warmte per kamer in huis voor je regelen. Natuurlijk is het ook mogelijk om de centrale verwarming op afstand vanaf je werk of zelfs onderweg te bedienen!

Je slimme thermostaat bedienen; iedereen kan het!

Het Evohome cv systeem kun je bedienen via het centrale basisstation, maar het kan ook via de losse knoppen die je op je radiatoren in huis monteert. De derde mogelijkheid is aansturing via de Smart Home platformen van Google Home, Amazon Echo en IFTTT. De centrale verwarming gaat alleen opstoken als de temperatuur binnenshuis daalt onder de waarde die jij instelt.

Honeywell Evohome wifi slimme thermostaat met app

Heb jij vloerverwarming in huis? Dan kun je jouw Evohome daar zonder problemen geschikt voor maken. De Evohome wifi thermostaat is een alternatief voor andere slimme thermostaten zoals de Nefit Easy en de Google Nest Learning thermostaat.

Energie besparen met Evohome

Energie besparen wordt met de Evohome app en deze slimme thermostaat wel super makkelijk. Doordat je overal en altijd inzage hebt in je energieverbruik, kun je er ook maximale invloed op uitoefenen. Laat de slimme thermostaat zijn werk doen en bespaar blijvend op je energierekening! Bekijk ook ons artikel over andere bespaartips.

Installeren van je slimme Evohome thermostaat

Verschillende installateurs die ervaring hebben met Smart Home oplossingen, kunnen de slimme thermostaten van Honeywell vakkundig voor jou installeren. Vooral bij deze multi-zone Evohome oplossing is dit aan te bevelen. Wat je wil voorkomen is dat je wifi thermostaat niet optimaal kan werken of helemaal uitvalt waardoor je in de kou zit. Tijdens de installatie krijg je uitvoerig advies over het juiste gebruik van je slimme CV systeem.

Als je interesse hebt in andere smart home oplossingen, dan is het artikel over smart home pakketten ook interessant om te bekijken.

Wifi-Thermostaat Honeywell Evohome

489,00
4

Honeywell Evohome wifi thermostaat

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *