Subea Easybreath Snorkelmasker

Subea Easybreath Snorkelmasker

Review Subea Easybreath Snorkelmasker

Het Subea Easybreath snorkelmasker is de hit van deze zomer. Dit snorkelmasker van Subea is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Maar natuurlijk kunnen ook volwassen ouders zoals u dit leuke snorkel setje gebruiken. Je merkt direct dat dit Easybreath snorkelmasker veel comfortabeler gedragen kan worden dan de eenvoudige snorkelsets die jaren geleden in de schappen van menig speelgoedwinkel te vinden waren. 

Het Easybreath snorkelmasker biedt jou een panoramisch uitzicht op de prachtige onderwaterwereld, maar je kunt hem tevens gebruiken voor snorkelen aan de oppervlakte. In plaats van een losse luchtpijp en een snorkelbril waarvan de elastiekjes altijd te strak zitten, sluit dit snorkelmasker jouw gezicht goed af. En dat kan zonder dat jouw gezicht vol striemen staat na het dragen! De Easybreath snorkelset is onder andere te koop in de kleuren blauw, turquoise en roze.

Niets is meer frustrerend dan beslagen goedkope duikbrilletjes en verloren snorkels. Daar komen bij goedekope snorkelsetjes dan nog de striemen van strak zittende elastieken en neusknijpers bij. Met de Subea Easybreath snorkelset behoren die problemen voor jou voorgoed tot het verleden. Je kunt een keuze maken uit de verschillende kleuren Subea snorkelbrillen.

Als cadeau voor de aanstaande zomervakantie zal dit snorkelmasker het ook zeker prima doen! Je kunt de Subea snorkelbril voor een aantrekkelijke prijs online bestellen.

Subea Easybreath Snorkelmasker

49,95
4

Subea snorkelset

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *