Stokke flexi bath babybadje

Stokke Flexi Bath babybad

Review Stokke Flexi Bath babybad

Het Stokke Flexi Bath babybad is een kindvriendelijk opvouwbaar kinderbadje voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Dit opvouwbare babybadje kenmerkt zich door een verbluffend eenvoudig ontwerp. Iedere normale badkuip is voor jouw kleine natuurlijk te groot. Je bad is glad, of je hebt misschien helemaal geen bad in huis!

Geen nood, iedereen heeft plaats voor het Stokke Flexi Bath! Het Flexi Bath babybad, afkomstig uit Zweden, is gefabriceerd uit duurzaam Polypropyleen kunststof en is in één beweging in elkaar te zetten. De bodem is voorzien van een Antislip laag, terwijl de vouwranden zacht zijn en geen scherpe randen hebben.

Je kindje kan veilig en met veel plezier badderen! Optioneel is het Stokke Flexi Bath uit te rusten met een Flexi Bath Support rugsteun en een plankje met uitdagende speeltjes. Bovendien kun je voor dit handige en comfortabele babybadje een bijpassende standaard kopen.

stokke flexi bath babybadje kinderbadje opvouwbaar standaard flexibath review

Dit opvouwbare babybadje is ruimtebesparend, gemakkelijk te vervoeren en is toch veilig voor kleine baby’s om lekker in te badderen. Na gebruik kun je het babybadje eenvoudig opvouwen en opbergen. Ook als je tijdelijk ergens verblijft, biedt dit Stokke Flexibath babybadje uitkomst.

Andere Stokke producten en baby artikelen

Lees ook de artikelen over de Stokke Tripp Trapp meegroeistoel, de Nest cam babyfoon met camera, de Bugaboo Donkey twin kinderwagen en het Skip Hop Tree Top Friends speelkleed. Ook kun je gebruik maken van de keuzehulp voor baby boxen en de kieshulp voor babyfoons met camera.

Stokke Flexi Bath babybad

89,00
4

Stokke Flexi Bath

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *