Soundlogic Full HD Dashcam

Soundlogic Full HD Dashcam

Review Soundlogic Full HD Dashcam

Je hoopt hem eigenlijk niet nodig te hebben, maar de Soundlogic Full HD Dashcam is je beste vriend als zich een verkeersongeval of incident voordoet. Een ongeluk met de auto zit in een klein hoekje, zeker in de koude wintermaanden of tijdens uw vakantie. Vlak na een verkeersincident is het meer regel dan uitzondering dat de betrokken partijen nog niet in goede doen zijn. Automobilisten, motorrijders of brommerbestuurders kunnen vergeten zijn wat ze precies verkeerd hebben gedaan. Met een Dashcam als de Soundlogic is er altijd een opname beschikbaar welke als bewijsmateriaal voor de politie en de verzekeringsmaatschappij kan dienen.

Jouw dashcam als bijrijder

De Soundlogic Slimline HD Dashcam functioneert als betrouwbare ‘bijrijder’ en begint door de geïntegreerde sensor direct met het maken van opnamen bij het starten van de auto. De 100° groothoeklens zorgt voor een wijde en scherpe blik op de verkeerssituaties. De HD opnames worden door de Soundlogic Dashcam direct opgeslagen op een SD-kaart. De beelden kun je simpel overzetten naar andere media, of afspelen op het display van de Soundlogic camera zelf.

De dashcam kun je 360° graden draaien en ontvang je standaard met een oplaadbare accu. Dankzij de compacte afmetingen past de dashboard camera prima achter de binnenspiegel van jouw auto. Dit is een uitstekende positie voor het maken van opnamen, zonder dat de dashcam jouw eigen zicht belemmert. Dankzij ingebouwde lichtsensoren kun je de dashcam ook prima inzetten tijdens ritten in de avonduren. Behalve deze Soundlogic dashcam, zijn er verschillende andere compacte HD dashcams te verkrijgen, bijvoorbeeld van Xblitz.

Lees meer auto gerelateerde artikelen op deze website, zoals de artikelen over het rijden op blauwe diesel, waardoor je minder C02 uitstoot! Een andere interessante ontwikkeling is het rijden in een private lease auto. Maar wat we natuurlijk allemaal willen is goedkoper autorijden! UnitedConsumers is een consumentencollectief dat je vaste lasten goedkoper maakt. Al meer dan 500.000 deelnemers besparen op hun brandstof en autoverzekering.

Soundlogic Full HD Dashcam

22,59
3.75

Soundlogic Full HD Dashcam

3.8/5

Plus

  • HD beeldkwaliteit
  • Ingebouwde lichtsensoren
  • Aantrekkelijke prijs

Bericht auteur: Reviewgids