Soundlogic Full HD Dashcam

Soundlogic Full HD Dashcam

Review Soundlogic Full HD Dashcam

Je hoopt hem eigenlijk niet nodig te hebben, maar de Soundlogic Full HD Dashcam is je beste vriend als zich een verkeersongeval of incident voordoet. Een ongeluk met de auto zit in een klein hoekje, zeker in de koude wintermaanden of tijdens uw vakantie. Vlak na een verkeersincident is het meer regel dan uitzondering dat de betrokken partijen nog niet in goede doen zijn. Automobilisten, motorrijders of brommerbestuurders kunnen vergeten zijn wat ze precies verkeerd hebben gedaan. Met een Dashcam als de Soundlogic is er altijd een opname beschikbaar welke als bewijsmateriaal voor de politie en de verzekeringsmaatschappij kan dienen.

De Soundlogic Slimline HD Dashcam functioneert als betrouwbare ‘bijrijder’ en begint door de geïntegreerde sensor direct met het maken van opnamen bij het starten van de auto. De 100° groothoeklens zorgt voor een wijde en scherpe blik op de verkeerssituaties. De HD opnames worden door de Soundlogic Dashcam direct opgeslagen op een SD-kaart. De beelden kunnen vervolgens worden overgezet naar andere media, of worden afgespeeld op het display van de Soundlagic camera zelf.

De dashcam kunt u 360° graden draaien en ontvangt u standaard met een oplaadbare accu. Dankzij de compacte afmetingen past de dashboard camera prima achter de binnenspiegel van uw auto. Dit is een uitstekende positie voor het maken van opnamen, zonder dat de dashcam uw eigen zicht belemmert. Dankzij ingebouwde lichtsensoren kunt u de dashcam ook prima inzetten tijdens ritten in de avond/nacht. Behalve deze Soundlogic dashcam, zijn er verschillende andere compacte HD dashcams te verkrijgen, bijvoorbeeld van Xblitz.

Lees ook de artikelen over de Buoq Axis bluetooth koptelefoon, de Sonos Playbar soundbar en de lp platenspeler Crosley Cruiser.

Soundlogic Full HD Dashcam

17,95
3.75

Soundlogic Full HD Dashcam

3.8/5

Plus

  • HD beeldkwaliteit
  • Ingebouwde lichtsensoren
  • Aantrekkelijke prijs

Post Author: Reviewgids