Sony 4k hd actiecamera

Sony 4k hd actiecamera

Review Sony 4k hd actioncam

Sony introduceert een serie HD action camera’s van hoge kwaliteit, welke voorzien zijn van wifi en GPS functionaliteiten. Met de Sony 4k hd actiecamera kunt u opnamen maken met de ongekend hoge beeldkwaliteit van 4K HD. Deze beelden kunt u vervolgens gemakkelijk opmaken, monteren en delen op het internet. Dit doet u namelijk met hulp van de Highlight Movie Maker functie,

Verder valt de Sony FDR-X3000V Action Cam op door de ingebouwde Wifi en GPS functie. De beeldkwaliteit in omgevingen waar het duister is, worden direct verbeterd door de aanwezige en uiterst gevoelige CMOS lichtsensor. Het weinige licht wordt door deze sensor optimaal benut om de beelden toch scherp en met minimale ruis vast te leggen. De krachtige processor in de Sony 4k action cam maakt het mogelijk om opnamen tot 100 Mbps snel en vloeiend te verwerken.

Sony 4k hd actioncam
Sony 4k hd actioncam

Een andere mooie feature van de Sony 4k HD actiecamera is de Zeiss Tessar lens met extra brede panoramische beeldhoek van maarliefst 170 graden. Met deze lens legt u uitgestrekte landschappen en luchtfoto’s op spectaculaire wijze vast. De 4k Sony action cam is een welkome aanwinst als u ook een liefhebber van rc drones en bestuurbare vliegtuigjes bent. Verder treft u op de Sony actiecamera Steadyshot technologie aan, die lichte trillingen uit opnamen verwijdert. Daarom kunt u de Sony actioncam ook prima op een drone, rc vliegtuig of terreinfiets monteren.

De geluiden die u tijdens de opnamen met de camera maakt, worden opgevangen door een microfoon met noise-cancelling technologie. Deze audiotechniek onderdrukt wind- en achtergrondgeluid. Daarom zijn ook de geluiden van uw opnamen altijd van de beste kwaliteit. De Sony 4K x3000v camera is het paradepaardje uit de reeks Sony actiecamera’s en kunt u kopen voor 465,00 Euro.

Lees ook de artikelen over het kiezen en kopen van drones, de Snapchat Spectacles bril en de Buoq Axis bluetooth koptelefoon.

Sony 4k hd actiecamera

0

Bericht auteur: Reviewgids