Sonos Playbar

Sonos Playbar soundbar

Review Sonos Playbar

Nieuwe dunne en platte televisies produceren steeds mooiere kleuren en kunt u vaak verbinden met internet om te kunnen surfen en andere media, zoals youtube filmpjes, te kunnen afspelen. Een heikel punt bij de moderne televisies is de geluidsweergave. In deze platte tv’s is gewoonweg geen ruimte aanwezig voor een capabele luidspreker. De Sonos Playbar soundbar lost deze tekortkoming per direct voor u op.

De compacte soundbar is een fraai vormgegeven speaker die u onder een flatscreen televisie kunt plaatsen. De Sonos Playbar soundbar vult iedere HDTV aan met een formidabele Hifi geluidsweergave in Dolby Digital 3.0 Home Cinema of in stereo. De platte luidspreker soundbar is bovendien eenvoudig te installeren; een voedingskabel en optische audiokabel zijn voldoende om de Playbar tot leven te wekken.

Een mooie optie is de wifi all-in-one afspeeloptie. Met een beschikbare Sonos-app kan de Playbar worden aangestuurd via een smartphone of tablet.

Afmetingen en specificaties

De Sonos Playbar meet 8,5 cm hoog, 90,0 cm breed en 14,0 cm diep. De soundbar weegt 5,4 kilogram, want de soundbar heeft maarliefst 9 ge├»ntegreerde luidsprekers. Verder zijn er ethernet aansluitingen aanwezig om de Sonos Playbar op een thuisnetwerk te kunnen aansluiten. Een optioneel verkrijgbare wandmontage beugel maakt het mogelijk om de Sonos soundbar aan de wand te bevestigen.

Het verschil in geluidskwaliteit tussen de standaard televisie luidsprekers en de Sonos Playbar is enorm. Want zowel lage alsook midden- en hoge klanken worden namelijk loepzuiver weergegeven. Het ontbreekt de Sonos Playbar ook niet bepaald aan vermogen; de fervente filmkijker zal likkebaarden bij de voortreffelijke geluidsbeleving die deze super soundbar levert! De Sonos Playbar is misschien wel de beste soundbar van dit moment.

Die kwaliteit komt daarom ook met een prijskaartje, maar de manier waarop de Sonos en een televisie elkaar aanvullen, maakt het de investering meer dan waard.

Kortom; de Sonos Playbar kan op uw wensenlijstje worden toegevoegd. Want wie wil er nu niet zo’n geluidsbeleving bij films en series!

Sonos Playbar

4.5

Sonos Playbar

4.5/5

Bericht auteur: Reviewgids