Somfy draadloos digitaal alarmsysteem

Somfy draadloos digitaal alarmsysteem

Review Somfy alarmsysteem

Afgelopen jaar is het aantal woning inbraken in Nederland opnieuw explosief gestegen. Zelfs op klaarlichte dag, als u gewoon thuis bent, slaan inbrekers hun slag. Een deur of raam is snel geforceerd en voor u het doorheeft, is de indringer al vertrokken met uw waardevolle bezittingen! Het is daarom ook zaak om indringers direct af te schrikken en ze geen tijd te gunnen uw huis, tuin of schuur te doorzoeken. Het Somfy draadloos digitaal alarmsysteem voorziet uitstekend in deze behoefte!

Het Somfy digitaal alarmsysteem is namelijk draadloos, eenvoudig te installeren en beveiligt uw woning, schuur en tuin tegen inbrekers. De reikwijdte van dit Somfy systeem is ruim voldoende om de sensoren vrij te plaatsen bij voordeur, tuindeur en ramen. Het alarm produceert verder een zeer luid alarm en ontneemt een indringer de kans om uw eigendommen te stelen! Met de meegeleverde afstandbediening is het alarmsysteem volledig te bedienen en in- of uit te schakelen.

Het Somfy home alarm systeem is met losse componenten uitbreidbaar. Daarom kunt u voor uw woning eenvoudig een soliede alarm systeem met voldoende sensoren samenstellen. Bescherm uw huisraad tegen brutale inbrekers en overvallers met het gebruiksvriendelijke en doeltreffende Somfy alarm systeem!

Meer beveiligingsoplossingen

Meer handige beveiligingsoplossingen zijn de Netgear Arlo IP beveiligingscamera en de EZVIZ digitale deurspion.

Somfy draadloos digitaal alarmsysteem

299,99
0

Plus

  • Draadloos
  • Zelf te installeren
  • Gebruiksgemak

Bericht auteur: Reviewgids