Skiphop speelkleed

Skip Hop speelkleed Tree Top activity

Review Skip Hop – Treetop Friends

Ken jij dit fraaie Skip Hop baby speelkleed al? Dit ronde speelkleed voor baby’s heet Treetop Friends Activity Speelgym en is geschikt voor de allerkleinste baby’s. Dit speelkleed met geluid biedt maarliefst 17 ontwikkelings-activiteiten. Vandaar ook de naam Skip Hop Activity Gym!

Het kleurrijke Skip Hop speelkleed is groot en is gemaakte van heerlijk zachte materialen. De vormen en kleuren zijn duidelijk geïnspireerd op de natuur. Als je een speelkleed met als thema natuur en dieren zoekt, zit je met de Treetop Friends dus helemaal goed. Het interactief babykleed heeft verder 5 multi-zintuiglijke speeltjes.

skip hop speelkleed activity tree top friends

Verder heeft dit mooie baby speelkleed ook bogen waaraan je met meerdere lussen dieren kunt ophangen. Omdat je de dieren op verschillende plaatsen aan de bogen kunt bevestigen, kun je ze dus hoger of juist laag hangen. Kreukende bladeren, piepende bloemen en een spiegel in de boomstam maken het feest helemaal compleet.

De bogen van deze Skiphop speelmat zijn van linnen. Kortom; allemaal fijne zachte materialen voor kleine kinderen. De SkipHop Treetop Friends komt compleet met het tummy-time kussen, zodat je baby lekker op het buikje kan spelen. De speelmat voldoet aan alle veiligheidsnormen.

Het kleurgebruik en de verschillende Tree Top figuren zorgen ervoor dat jouw baby zich in een sprookjesachtige fantasiewereld waant. Bovendien wordt jouw baby op alle denkbare manieren gestimuleerd tot bewegen, voelen, luisteren en kijken. Geniet als jouw kleine kind zich veilig kan vermaken op het Skip Hop speelkleed.

Ook voor andere babykamer accessoires kun je op deze website goed terecht. Zo is er een keuzehulp voor baby boxen en een review van de Bugaboo Donkey kinderwagen. Als je nog geen babybadje hebt, kan het Stokke Flexi-Bath opvouwbare babybadje misschien iets voor jou zijn!

Lees ook de artikelen over de Nuna Zaaz meegroei kinderstoel, de Difrax baby drinkflesjes en de Nest cam babyfoon met camera. Als je op zoek bent naar een vrolijke kinderwekker, dan is de Zaza Sam Schaap slaaptrainer ook vast leuk!

Skip Hop speelkleed Treetop Friends

62,91
4

Skip Hop speelkleed Treetop Friends

4.0/5

Bericht auteur: Reviewgids

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *